|
sema9 robiłem sam. Niby miało być 10 minut ze zdjęciem zderzaka, a walczyłem chyba z 3 godziny ale się udało. Później też się męczyłem żeby zdjąć samą ramkę grilla. Malowałem spreyemMyślałem o tej ramce, ale zderzak będę robił na gładko, czyli bez miejsca na rejestracje więc nie modzę z tym za bardzo
![]()
a kto Ci powiedzial ze 10 min i po wszytskimjak samo zdjecie zderzaka to ok 10-15min...a malowanie a zwlaszcza przygotowanie do malowania to dobre 30-45min
...a pozniej zanim wyschnie czarny kolor aby nalozyc bezbarwny tez schodzi wiec w sumie ok 3 godz bite
...no a co do zderzaka to podoba mi sie pomysl i jesli Ci sie uda to zrealizowac to chce zobaczyc efekt
![]()
To powiem, ze na zdjeciu wyglada przyzwoicie ale wydaje mi sie ze sciagajac gril dokladniej sie wszystko pomaluje![]()
Na czarnym zawsze ladnie bedzie wygladac jak i na srebnym czy czerwonymte kolory sie lubia...jak ktos ma granatowy kolor swojej besti i pomalowany również grill to moglby dodac zdjecie zobacze jak sie to prezentuje
![]()
Ma ktoś może zdjęcie A3 8L z pomalowanym całym na czarno [łącznie ze znaczkiem], oryginalnym grillem?
Davenam ma, poszukaj w temacie o jego autku.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)