Ciekawy wątek dlatego i ja dorzucę coś od Siebie![]()
- Poszukuję silnika ASZ na przeszczep do mnie![]()
- Turbo może być od ASZ-ta albo ARL-a
- Dobrego dojścia do amorków KAYABA ULTRA SR albo bilstein B6 (mowa o komplecie )
Pozdrawiam
Ciekawy wątek dlatego i ja dorzucę coś od Siebie![]()
- Poszukuję silnika ASZ na przeszczep do mnie![]()
- Turbo może być od ASZ-ta albo ARL-a
- Dobrego dojścia do amorków KAYABA ULTRA SR albo bilstein B6 (mowa o komplecie )
Pozdrawiam
Jeżeli ktoś chciałby to pomogę w:
- Leasingi
- Kredyty
- Faktoring
- Finansowanie Firm
|
Posiadam a3 przedlift i tak sie zastanawiam w zwiazku z ta aukcja
http://www.allegro.pl/item1036592238...awy_hella.html
czy jakbym zakupi? ta lampe by?bym w stanie podmienic obudowe ze starej zwyklej lampy (org. hella) czy moze nie da rady bo caly mechanizm xenonu jest wiekszy ....
przy okazji zeby nie ot to szukam przedlift ksenonow w bdb stanie i niedrogich ..![]()
Ostatnio edytowany przez kajtos - 24-05-10 o 19:58 Powód: nvm
a po co zmieniać obudowę? Oddać do specjalisty co spawa plastiki i zrobi to git, tylko dekielek kupić.
A zmiana obudowy nie wchodzi w grę, bo jest inna
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
Hej, poszukuję radyjka ori do modelu 97... Mam suba Bose ori w nadkolu i mam możliwość kupienia JBL 2-óch głośników niskotonowych i wzmazniacza za 400zł. Kuzyn mówi, że o niebo lepiej bedzie jak kupie ori radyjko, skoro sub jestTylko wiadomo, przydałoby sie juz ze zmieniarka cos wynaleźć... Może cos widzieliscie w temacie??
Mecum Sunt Divitiae Et Opes Superbae !
a ja poszukuje kratek do zderzaka poliftowedo do 8l oraz grila![]()
WLKP
Samochód ma dopiero wtedy wystarczająco mocy,gdy się rano przed nim stoi i boi się wsiąść do niego.
Poszukuj? kompletnego przodu do A3 8P SF wersja s-line, tj.
- zderzak w wersji na spryski
- grill
- halogeny pasuj?ce do zderzaka s-line
- maska
Ewentualnie jaka cena za taki zestaw b?dzie w miar? normalna, czy np. ta aukcja jest atrakcyjna ?
Poszukuje od paru miesięcy zegary do audi a3 pełen fis 1.9 tdi 2001
szukam ramek do radia do ASZ 2002 po lifcie
8L - 1.9 ASZ ++
8P - 2.0 BKD
BMW E90 - 163KM++ / 202KM
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)