Też obejrzałem "Duże Dzieci" wczoraj w kinie i polecam. Nieźle się ubawiłem z wszystkich żartów. Szkoda że nie było lektora tylko napisy, ale i tak ocena 10/10.
Też obejrzałem "Duże Dzieci" wczoraj w kinie i polecam. Nieźle się ubawiłem z wszystkich żartów. Szkoda że nie było lektora tylko napisy, ale i tak ocena 10/10.
|
O litosci! Tam nie bylo nic smiesznego. To chyba naprawde trzeba "lubic" takie kino. Moze streszcze... Kino w ogole nie wymagajace, zero żartów, brak fabuły. Ten film to jakies familijne pseudocos co mozna obejrzec z dziecmi i liczyc jedynie na mały usmiech na twarzy. Nikt o nim nie bedzie za miesiac pamietal. Wg mnie 2h godziny zmarnowane.
Oczywiscie to moja opinia, ale ten temat jest wlasnie po to zeby wyrazac opinie.
polecam ten filmek - Die Welle (fala)
Wörthersee,to jezioro wciaga!!!
Zejście 2 / The Descent: Part 2
Film oceniam na 7/10 , niestety, na moje odczucia do horroru trochę mu brakuje ale jest to naprawdę dobra kontynuacja pierwszej części filmu - jeżeli się Wam podobała, ten film również powinniście obejrzeć
Jedynie to zakończenie... dziadek z ... wzięty
widzialem wlasnie...dla mnie szalu nie ma:/ spodziewalem sie wiecej po pierwszej czesci...
a dziadek...hmmm...racja
pomysl z wyciagnieciem babki ledwie zywej ze szpitala, zaciagniecie do jaskini gdzie w mgnieniu oka odzyskuje zdrowie psychiczne i fizyczne...hmmm...podzielam zdanie ze troche nietrafiony
Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać![]()
Uczeń Czarnoksiężnika - wczoraj obejrzalem, calkiem fajnytaka komedia-fantasy
![]()
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
Ip Man i Ip Man 2 - całkiem przyjemne filmy. Można obejrzeć w wolnej chwili. 7/10!![]()
Ja dopiero co wczoraj obejrzałem Hurt Locker i jak dla mnie film jest mega świetny! Uwielbiam tego typu filmy.
Green Zone także polecam, świetny film w tym samym klimacie.
Getting away with murder!
Książę Persji: Piaski Czasu - wczoraj oglądałem go w domu, wg mnie bardzo fajny film przygodowy. Oceniam ten film na 8/10
Pan życia i śmierci
Już nie taki świeży film ale warty obejrzenia wg mnie.
http://www.filmweb.pl/Pan.Zycia.I.Smierci
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)