zobacz jaki masz soft teraz ten ze spolszczeniem. ja tez mialem podobny problem po jakims trefnym spolszczeniu. Sprobuj zmienic w pliku tekstowym nazwe softu na wieksza niz ta pl co masz i wypal plytke jeszcze raz
zobacz jaki masz soft teraz ten ze spolszczeniem. ja tez mialem podobny problem po jakims trefnym spolszczeniu. Sprobuj zmienic w pliku tekstowym nazwe softu na wieksza niz ta pl co masz i wypal plytke jeszcze raz
|
Rozumiem, że wersję softu sprawdzę tylko VAGiem?
Dzięki. Zaraz lecę do garażu sprawdzić co tam ciekawego pisze![]()
A więc tak... To co odczytałem z navi:
SW: 0750
HW: H59
Mapa: 8P0919884_R_EUE
Co to oznacza wszystko?
Masz wersje tego spolszczenia 750. RNS-E nie powinno robic update poniewaz ta wersja co masz jest nizsza
Jesli zalezy Ci tylko na mapach polski to na drugiej plycie nie ma softu tylko mapa. Zrob tak: Zmien w pliku tekstowywym softu 650 na 760 i wypal jeszcze raz i wrzuc do navi, to powinno pomoc. Utracisz jezyk polski, ale pozniej zrob to samo czyli z 750 zmien na 770 i wgrasz od nowa spolszczenie
Nagrałem soft 0660 z SDS, ze zmianą w pliku tekstowym (0660 na 0760) odziwo soft bardzo szybko się zainstalował (ok 5 minut?)
To normalny czas czy coś znowu poszło nie tak? Menu mam teraz po angielsku.
Niestety mapę 2010 zostawiłem w garażu i nie umiem sprawdzić czy działa. Po weekendzie dam znać co i jak.
Mam nadzieje, że to pomoże![]()
Ostatnio edytowany przez Adamek - 03-09-10 o 10:48
No i niestety. Po ostatnich zmianach navi nie czyta mi nicAni mapy 2010 ani softu PL ze zmianą w pliku tekstowym na 0770, ani softu 0660 z obsługą SDS ani nawet starego spolszczenia które wgrałem miesiąc temu.
Co teraz zrobić aby mieć przynajmniej PL język?
Mam takie pytanko czy na RNS-e może sie wyświetlać strefa zasięgu przez czujniki cofania, bo w sumie u mnie po włączeniu wstecznego słychac tylko sygnał dzwiękowy
ET: I OP-2008 17,17 / II OP-2009 r. 15,64 / III OP-2010 r.15,33 / IV OP-2011r. 15,27 / V OP-2012r. 14,56/ Spot 2014 Konstantynów / 2015 10 URODZINY![]()
A3--> A4--> A5-- > i nastała era SUV ... czarny i biały
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)