jedź na szrot, dogadasz się ze handlującym że oddasz mu swoje dorzucisz po 30zł i wymienisz sobie na oryginalne wkłady, nie kombinuj z allegro bo tam sami "złodzieje" lusterek się sprzedają![]()
jedź na szrot, dogadasz się ze handlującym że oddasz mu swoje dorzucisz po 30zł i wymienisz sobie na oryginalne wkłady, nie kombinuj z allegro bo tam sami "złodzieje" lusterek się sprzedają![]()
|
ja kupilem w hurtowni w szczecinie. nowki sztuki. kosztowaly wklady po 35zl za sztuke. sklep znalazlem wlasnie przez allegro. http://www.swist.pl/
Cześć,
Potrzebuję podpowiedzi w podłączeniu wkładów z matami :
Uploaded with ImageShack.us
czy te dwa przewody po lewej zaznaczone na czerwono to kabelki od podgrzewania ?
Podpowiem ze nie miałem mat grzewczych w swoich oryginalnych wkładach.
Fiat 126p 650 Elegant (24HP) --> Fiat 126p 650 ST (24HP) --> A3 1.8 T Quattro AJQ (180 HP) --> A3 1.9 TDI ASZ (130 HP) --> A3 2.0 TDI S-line BKD (140 HP) -- > Fiat 126p 650cc ST Export (24 HP) --> Subaru Impreza WRX Prodrive 300 2.0T (300HP) --> Fiat 126p 650cc Town (24HP)--> A3 2.0 TDI S-line BMM (140 HP) -->?
tak, to są kabelki od podgrzewania, podłączasz je obojętnie do wkładu, zostanie Ci jeszcze kodowanie grzania poprzez CAN za pomocą VCDS:
-> 42-Door Elect, Driver
-> 52-Door Elect, Pass.
mam tak samo , a co z przełącznikiem którym sie je włacza?
po zakodowaniu ustawiasz na pozycje centralną - w Twoim wypadku będzie to kreska I (patrz obrazek).
![]()
i kolego zyzio mówisz ze wszystko bedzie grało bez przełącznika ...
no z przełącznikiem będzie grało bo bez niego to raczej się nie da rzecz jasna
generalnie podgrzewane lusterka są opcją przy konfiguracji auta, kable do wkładów są ciągnięte nawet w wersji bez tej opcji a włącznik pozostaje ten sam, różni się tylko ikonką, bez podgrzewania fabrycznie montują plastik z kreską na środku (jak u Ciebie), w podgrzewanych fabrycznie wstawiają dodatkowo plastik z ikonką podgrzewanych lusterek + kodowanie + wkłady z matami grzewczymi. Tylko na tym polegają różnice.
Ostatnio edytowany przez Zyzio - 10-01-11 o 15:24
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)