|
Spokojnie, kolega troche presadzil po prostu zrob dobry program i bedzie ok.
2 Fast not 2 Furious
Q3 2.0 TFSI 211KM - no stage![]()
S3 8P 360KM/450NM - CompSport Stage 3
A6 C7 3.0TFSI 460KM/550NM - CompSport Stage 2
Akurat tutaj musze przyznac racje krz_p
Duzo zmian nic nie wnoszacych.
Na tym wg forge ten samchod nigdy nie bedzie jezdzil plynnie.
Reszta niech zostanie. Takze zalozyc seryjny wg i jak bedzie trzeba to
Zrobimy Ci nowy software. Zapraszamy do naszego oddzialu COmpsport Lodz tam masz blizej
Niz do Bielska.
P.s.
Po ostatnich testach na hamowni silnikowej z silnika 2.0TFSI BPY osiagnelismy 495ps
Wkleje wykres jutro bo z tel. Nie mam jak
Ostatnio edytowany przez CompSport - 19-12-10 o 10:20
AXX - 445Ps
Tez sie zgodze ze nic nie wnoszacych ale tez chyba nie ma sensu wywalac teraz tego wszytskiego i kupowac seryjne graty. Zalozcie jakis oddzial w 3miescie
.
2 Fast not 2 Furious
Q3 2.0 TFSI 211KM - no stage![]()
S3 8P 360KM/450NM - CompSport Stage 3
A6 C7 3.0TFSI 460KM/550NM - CompSport Stage 2
Trochę późno, stary wg poszedł do kosza, nowego nie bede kupował ,bo na wiosnę planuje K04 założyć. Masz jakiś pomysł ,żeby ten wynalazek spełniał swoje zadanie? Na forum w USA chwalili sobie te actuatory od forge, zwłaszcza,że jest możliwość dostosowania mocy sprężyny.
Sam już nie wiem, namówili mnie w V-Techu, ponieważ stwierdzili, że na ori wg nie są w stanie bardziej podkręcić turbiny,gdyż sprężyna jest za słaba, dlatego tylko te 224KM dało się zrobić. No i ........................kupiłem:
http://www.shtuning.pl/Actuator_dla_...T_FSi-232.html
W USA wszytsko sobie chwala tylko ze oni nie wiedza co to 4bieg i gaz w podlodze
Doladowanie nie bierze sie z twardej sprezyny w aktuatorze. Co innego gdybysmy chcieli ladowac 2.0bary. Zakladajac twardsza sprezyne pozbawiamy sie mozliwosci
Sterowania doladowaniem przy czesciowych wychyleniach przepustnicy. Ja nie mowie ze nie da sie tego zestroic. Oczywiscie ze sie da ale normalna jazda nie bedzie juz tak plynna.
Taka rada na przyszlosc. Mniej czytac amerykanskie fora, wiecej Polskie![]()
AXX - 445Ps
szpere warto zamontowac ale ma to sens dopiero przy K04. Oleju jesli Ci nie ubywa to zostan przy tym co lejesz.
AXX - 445Ps
Swoją drogą, czy ten dolot Carbonio skreślacie definitywnie?
Czy po prostu chodzi o to, że za tę cenę można mieć coś lepszego, a mniej lanserskiego?
Dolot Carbonio nic nie daje......słownie NIC!! testowaliśmy na hamownii.
To jest łapak z karbonu i wkładka k&n do seryjnej "pokrywy" a to własnie ta pokrywa jest problemem a seryjny łapak starcza do dużo wyższych mocy.
AXX - 445Ps
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)