James - a Ty teraz co masz?
James - a Ty teraz co masz?
Najlepsza ochrona lakieru folią PPF | Bezbarwna folia ochronna z 10 letnią gwarancją. Zapytaj o specjalną ofertę dla klubu A3 w CAROK.pl Kalisz. Folie ochronne to dużo lepsze zabezpieczenie lakieru niż ceramiczna ochrona lakieru
|
Dario C6? odpusc sobie, tyle tego shitu przyjmuje na gwarancje, ze gorsze od E52!!!
There's only one word you need to know. Low.
Nadal Wave 8500 i jestem zadowolony,ale display juz mi sie robi za maly.Dlatego czekam na S2![]()
skusiłem sie na Desire HD, i jestem mega zadowolony, po przejscu z iPhona na HTC.
mega kozak telefon
Najlepsza ochrona lakieru folią PPF | Bezbarwna folia ochronna z 10 letnią gwarancją. Zapytaj o specjalną ofertę dla klubu A3 w CAROK.pl Kalisz. Folie ochronne to dużo lepsze zabezpieczenie lakieru niż ceramiczna ochrona lakieru
Desire HD podobno zaje....Ale ja chce S2A iphone to wedlug mnie telefon dla ludzi z kompleksami
Ejjj,mam ajfona...jestem debesciak
S2 bedzie chyba zaje...
http://spokogadzet.komputerswiat.pl/...dzeniowym-cpu/
potwierdzam Desire HD, daje tak rade ze jestem w wielkim szoku oczywiście na +, monitor, aparat, funkcjonalność! czasami mam wrażenie że telefon do dodatek do urządzenia w desire.
galaxy - za bardzo przypomina mi ajfona wlasnie
A czy htc desire hd nie jest za duży? Jak to się ma do normalnego użytkowania? Sam się zastanawiałem nad kupnem ale odpuściłem 1600 to jednak sporo na tel
Masz racje S2 zje ajfona bez 2zdań
tez tak myslałem, ale pare chwil z tym telefonem i zmieniasz zdanie. Po prostu on jest normalny, a wszystkie inne dotyki są małe.
Wyświetlacz extra, filmy HD, również ze stron www, obsługuje wszytkie formaty, nawet divix, flashe, strony wszystkie chodzą jak na PC.
Bardzo przyjemny w użytkowaniu, i bardzo szybki.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)