Panowie i Panie musze szybko zmienić telefon bo mnie dobijaI tak się zastanawiam nad Nokia n97/N97 mini albo C6. Co polecacie? Może coś innego w tym przedziale cenowym
Zalezy mi na wifi to w szkole bym się podpinal
![]()
Panowie i Panie musze szybko zmienić telefon bo mnie dobijaI tak się zastanawiam nad Nokia n97/N97 mini albo C6. Co polecacie? Może coś innego w tym przedziale cenowym
Zalezy mi na wifi to w szkole bym się podpinal
![]()
Ostatnio edytowany przez czerwo - 11-02-11 o 15:03
This is a War, And We Are Soldiers!
|
Wzialbym chyba n97 mini z tych dwóch. C6 jest też niezły, ale przynajmniej te które sprzedaje zdarzyly sie takie, ze miesiąc w serwisie i wymiana płyty głównej. Ale gdybym ja mial brać coś nowego dla siebie to bym wziął coś z htc czy samsunga (na androidzie)![]()
There's only one word you need to know. Low.
No a co np polecisz?Kurcze no chce coś w miare dobrego w tej cenie i sam już nie wiem co
Właściwie to nawet nie wiem jakie możliwości mi daje android. Głupio przyznaćno ale nigdy nie miałem telefonu z tym systemem.
![]()
Ostatnio edytowany przez czerwo - 11-02-11 o 16:22
tez nie mialem, ale kupilem sobie i rewelacja. Powiedz ile chcesz na to wydac (rozumiem ze chcesz kupić za gotówkę), czy ma być nowy czy moze być używany oraz najważniejsze parametry dla ciebie (ehhh te robocze gadki)
There's only one word you need to know. Low.
Tak tak za gotówke. Hmm cos ok 600 i niestety musi być używany tylko w jakimś dobrym stanie
. Więc tak:
- net
- wejście mini-jacka
- wifi
- gps (chociaż to mus taki nie jest bo mam osobno navi no ale wiadomo będzie to lepiej nawet)
- fajnie byłoby z rozsuwana klawiaturka qwerty, bo na moim w dotyku na qwerty idzie sie pociać
- mam 8 GB kartę micro sdhc - warto byłoby wykorzystać
I to chyba wszystko bo z innych bajerów nie korzystamNajważniejsze by bez locka bo mam abo w erze do końca roku a często na plusie siedzę więc niestety muszę przekładać karty. Te "wspaniałe dual simy" u mnie nie działaja
(LG cookie)
Ostatnio edytowany przez czerwo - 11-02-11 o 16:46
Kolego dzisiaj sprzedałem e72,a a na pewno by Ci pasował
A teraz pytanko ode mnie, Samsung Galaxy S czy HTC Desire HD![]()
przekonałeś mnie ;P tylko właśnie nie mają na stronie orange, a wczoraj jeszcze był. Muszę poczekać
2 dni temu wujek z orange wybrał właśnie desire HD bo SGS'a już nie byłobawiłem się i nie mogę nic złego na niego powiedzieć
ale osobiście wybrał bym Samsunga (dużo lżejszy od htc i ma większy ekran
)
Ostatnio edytowany przez tektronic - 11-02-11 o 18:17
"316i" E30 Tektronic
http://www.a3-club.net/forum/showthr...32#post1147332
SGS ma 4" a DHD 4,3"![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)