Pokazane rezultaty 1 do 10 z 618

Temat: Forum Kulturystyki i Fitness

Threaded View

skandaloo's Avatar
    Data dołączenia
    Jan 2010
    Miasto
    Poznań
    Auto
    AUDI S3
    Model
    S3 8P
    Silnik
    2.0T BHZ

Domyślny

ja 1 raz bedac na silce przy wadze 73kg dałem rade 90 lub 95 kg , teraz moja waga 95kg wiec i rekord lepszy ale postepy to super trudno a raczej chyba juz ich brak, cwicze od 96r zadnych przerw i kontuzje jakos mnie omijaja chociaz rozgrzewki wogole nie robie
    ps. przerwe robie zawsze w lipcu lub sierpniu 2-3 tygodnie
    Dodano:
    Cytuj Oryginalnie napisane przez Sensej Pokaż post
    a ja przy 82kg 160, przy 180 wzrostu. ale nie chwalmy się chłopaki bo i tak każdy laik kto przeczyta powie że bez koksu to ponad 100 nie można wycisnąć..
    spadki zawsze będą, taka natura tego sportu. nie powiem, ja lubie sobie walnąć piwko, i robię to dość często, większość wody w moim organizmie pochodiz od piwa ale to zależy od człowieka, jeden będzie pił i słabł a ja wszystkie rekordy pobijałem na kacu.. takim delikatnym
    no tak 170-180kg bez koksu to jest mozliwe po minumum 10 latach i jak ma sie predyspozycje i cwiczy regularnie bez przerw
    Cytuj Oryginalnie napisane przez mariusz11111 Pokaż post
    ha ha
    to ja przy wadze 85KG cisne 115kg z palcem w d...
    Dodano:
    myślę ze uprawianie sportu jakiegokolwiek nie mówię tu tylko o siłowni to styl życia
    mam kolege ma 21 lat waga 75kg i tylko odzywki bez szprycy i ma rekord 140kg i to naprawde duzo, bardzo duzo.....
    Ostatnio edytowany przez skandaloo - 16-02-11 o 18:24 Powód: Automatyczne łączenie postów

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Zasady postowania