Strona 14 z 62 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokazane rezultaty 131 do 140 z 618

Temat: Forum Kulturystyki i Fitness

skandaloo's Avatar
    Data dołączenia
    Jan 2010
    Miasto
    Poznań
    Auto
    AUDI S3
    Model
    S3 8P
    Silnik
    2.0T BHZ

Domyślny

ja 1 raz bedac na silce przy wadze 73kg dałem rade 90 lub 95 kg , teraz moja waga 95kg wiec i rekord lepszy ale postepy to super trudno a raczej chyba juz ich brak, cwicze od 96r zadnych przerw i kontuzje jakos mnie omijaja chociaz rozgrzewki wogole nie robie
    ps. przerwe robie zawsze w lipcu lub sierpniu 2-3 tygodnie
    Dodano:
    Cytuj Oryginalnie napisane przez Sensej Pokaż post
    a ja przy 82kg 160, przy 180 wzrostu. ale nie chwalmy się chłopaki bo i tak każdy laik kto przeczyta powie że bez koksu to ponad 100 nie można wycisnąć..
    spadki zawsze będą, taka natura tego sportu. nie powiem, ja lubie sobie walnąć piwko, i robię to dość często, większość wody w moim organizmie pochodiz od piwa ale to zależy od człowieka, jeden będzie pił i słabł a ja wszystkie rekordy pobijałem na kacu.. takim delikatnym
    no tak 170-180kg bez koksu to jest mozliwe po minumum 10 latach i jak ma sie predyspozycje i cwiczy regularnie bez przerw
    Cytuj Oryginalnie napisane przez mariusz11111 Pokaż post
    ha ha
    to ja przy wadze 85KG cisne 115kg z palcem w d...
    Dodano:
    myślę ze uprawianie sportu jakiegokolwiek nie mówię tu tylko o siłowni to styl życia
    mam kolege ma 21 lat waga 75kg i tylko odzywki bez szprycy i ma rekord 140kg i to naprawde duzo, bardzo duzo.....
    Ostatnio edytowany przez skandaloo - 16-02-11 o 18:24 Powód: Automatyczne łączenie postów

lookas's Avatar
    Data dołączenia
    Jul 2008
    Miasto
    Limanowa-Wieliczka
    Auto
    BMW X3 M
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    23 razy

Domyślny

to ja wam opowiem śmieszną historie z życia wziętą:
    idziemy z sensejem na siłkę i ja tam zaczynam od rowerka a sensej sie rozgrzał i klata asekuracja prowadzący siłkę wysoki misiek 1,5 razy sensej po kilku razach koleś stwierdził że sensej wciąga koks
    później prowadzący z kolega mieli terning zaznaczę ze wysocy dopakowani i wszystko się wyjaśniło jak goście zaczęli się spuszczać nad połową tego co sensej
    wylew był przedni
    A3 SportBack 161PS 370 Nm 2001 CompSport - ex
    Leon FR 170 PS 350 Nm 2010 - ex
    BMW X3 M-pakiet 2006 180 PS 360 Nm KingSoft - ex
    Skoda Yeti 2010 170 PS 380 Nm 4x4 KingSoft Yeti - każdy słyszał nikt nie widział
    ... do zobaczenia w chacie na 200 osób ... R.I.P. WJW

sema9's Avatar
    Data dołączenia
    Feb 2009
    Miasto
    Staszów
    Auto
    Audi
    Model
    S3 8P
    Silnik
    2.0T CDLA
    Podziękował
    2 razy

Domyślny

hehe widze,ze kazdy tu jakies rekordy wypisuje i ile to ciska przy wadze ciala Panowie to nie jest najwazniejsze jak napisal skandaloo
    Cytuj Oryginalnie napisane przez skandaloo Pokaż post
    no tak 170-180kg bez koksu to jest mozliwe po minumum 10 latach i jak ma sie predyspozycje i cwiczy regularnie bez przerw
    kazdy ma inne warunki i jeden bedzie mial 70kg masy ciala a na klate wycisnie 140 a inny do takiego wyniku dojdzie przy 90kg masy ciala..wiadomo ,ze najlepsze wyniki sa jak sie podnosi 2xmase ciala ale jesli ktos chce byc duzy i miec 45cm w bicepsie to raczej mu ciezko bedzie przy 70kg masy...
    Cytuj Oryginalnie napisane przez Sensej Pokaż post
    a ja przy 82kg 160, przy 180 wzrostu. ale nie chwalmy się chłopaki bo i tak każdy laik kto przeczyta powie że bez koksu to ponad 100 nie można wycisnąć..
    Sensej mam podobny wzrost a do 160 doszedlem przy 97kg,kazdy ma swoje warunki a to ile ciska czy jaki jest duzy nie przeklada sie pozniej w zyciu czy na ulicy, jednemu zalezy byc duzym aby sie inni bali a innemu miec ladna rzezbe a jescze inni cwicza dla zabicia czasu i satysfakcji
    Dodano:
    Cytuj Oryginalnie napisane przez lookas Pokaż post
    to ja wam opowiem śmieszną historie z życia wziętą:
    idziemy z sensejem na siłkę i ja tam zaczynam od rowerka a sensej sie rozgrzał i klata asekuracja prowadzący siłkę wysoki misiek 1,5 razy sensej po kilku razach koleś stwierdził że sensej wciąga koks
    później prowadzący z kolega mieli terning zaznaczę ze wysocy dopakowani i wszystko się wyjaśniło jak goście zaczęli się spuszczać nad połową tego co sensej
    wylew był przedni
    i o to sie rozchodzi wlasnie nie raz ktos 2xwiekszy jest slabszy na silowni...on tylko respekt bedzie mial na ulicy bo jak sie takiego zobaczy to teoria jedna nie podchodzic...hehe...ale prawda kole w oczy bo jest czasem inaczej
    Ostatnio edytowany przez sema9 - 16-02-11 o 19:52 Powód: Automatyczne łączenie postów

piwo6's Avatar
    Data dołączenia
    May 2009
    Miasto
    Nowy Sącz
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI ATD
    Podziękował
    4 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez mariusz11111 Pokaż post
    ha ha
    to ja przy wadze 85KG cisne 115kg z palcem w d...
    Dlatego napisałem, że niedużo, poza tym zawsze niższemu będzie łatwiej, krótsze ręce = mniejszy dystans do wyciśnięcia Ja przy swoim wzroście i długich rękach mam kilometry do pokonania ...

...ale Ty też malutko, kumpel ma wagę 79 kg i bierze 200 kg Musisz jeszcze poćwiczyć
    Od 11 lat skupia się głownie na wyciskaniu, zawody itp jest tego fascynatem i zero koksu, nawet alkoholu nie pije
    To nie prędkość zabija, tylko gwałtowna jej utrata !

skandaloo's Avatar
    Data dołączenia
    Jan 2010
    Miasto
    Poznań
    Auto
    AUDI S3
    Model
    S3 8P
    Silnik
    2.0T BHZ

Domyślny

ale te 200kg przy 79 kg to w koszulce czy bez? bo to jest róznica, na zawodach czy na siłowni? Taki wynik daje juz podium na MP
    Ostatnio edytowany przez skandaloo - 16-02-11 o 21:06

piwo6's Avatar
    Data dołączenia
    May 2009
    Miasto
    Nowy Sącz
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI ATD
    Podziękował
    4 razy

Domyślny

Żebym Cię nie skłamał to raczej było w koszulce, tak czy siak bez koszulki też zawstydza "gigantów", prawie jak turbodynomen
    Chłopak zajmował miejsca na podium

skandaloo's Avatar
    Data dołączenia
    Jan 2010
    Miasto
    Poznań
    Auto
    AUDI S3
    Model
    S3 8P
    Silnik
    2.0T BHZ

Domyślny

koszulka pomaga bardzo dużo - rekord świata w wyciskaniu w koszulce jest lepszy o ponad 100kg aniżeli bez ,tłumaczą to niby wzgledami bezpieczeństwa wg mnie jest to niedokońca sprawiedliwe , taka koszulka najnowsza jest bardzo droga i niekazdego stać na nią.
    Ale i tak to bardzo duzo jak na wage 79 kg 200kg bo wtedy koszulka daje jakies 30 moze wiecej kg no i wiadomo trzeba umiec w niej wyciskac , ja nigdy niewyciskałem w koszulce , nawet pewnie bym w niej nieumiał

Dolnośląskie KiTo's Avatar
    Data dołączenia
    Jul 2008
    Miasto
    Wrocław
    Auto
    Audi A6 3.0TDI Quattro
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    60 razy

Domyślny

ja mam ograniczniki nazywają się stawy , mięsięń da rade a staw powie nie więc nie ma co na siłę bo tylko zwyrodnienia można się na bawić.

Wszystko jest dla ludzi tylko z głową!

Suple są fajne ale koks jest lepszy (ponoć). Znałem tylko jedną osobę która na siłowni Kredki nie jadła i podnosiła 140kg tyle że staż treningowy 10 lat a nie rok.

Chcesz się koksować - możesz ale idź do zaufanego lekarza sportowego niech on Cie na nich poprowadzi i dobierze dawki oraz odstępy czasu a nie od Ogra z siłki ,któremu po cyklonie nawet nie staje a co jest potem to sami wiecie.

I dla laików siłownianych - suple to nie koks i prosimy nie mylić białka z puszki ze sterydami !
    Białko inaczej proteiny występujące w pożywieniu pod różną postacią
    Steryd - hormon ! (często używane pochodne od testosteronu)
    Jest A6 3.0TDI V6 Quattro
    Była A3 1.9TDI ASZ 240KM - bał się jej nawet szatan !

piwo6's Avatar
    Data dołączenia
    May 2009
    Miasto
    Nowy Sącz
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI ATD
    Podziękował
    4 razy

Domyślny

Fakt w koszulce trzeba umieć wyciskać, bo jak się nie umie, to działa ona w drugą stronę

KiTo laikom tego nie wytłumaczysz, każdy kto będzie większy od nich będzie koksem, który zjadł pół apteki

sema9's Avatar
    Data dołączenia
    Feb 2009
    Miasto
    Staszów
    Auto
    Audi
    Model
    S3 8P
    Silnik
    2.0T CDLA
    Podziękował
    2 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez piwo6 Pokaż post
    KiTo laikom tego nie wytłumaczysz, każdy kto będzie większy od nich będzie koksem, który zjadł pół apteki
    a najgorsze w tym wszystko to ,ze takie osoby co tak mowia twierdza,ze tez cwicza i oni tak nie moga wygladac i wiecznie pytania co wzioles bo to napewno nie naturalnie i wytlumacz takiemu co zamiast odstawic alkohol na dluzszy czas ,zastosowac diete odpowiednia i tez bedzie mial efekty no i oczywiscie bez opier***** na silowni

Strona 14 z 62 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Zasady postowania