brrr - ścigacze....
ja zakupiłem takie : UDUŚ
pzdr![]()
brrr - ścigacze....
ja zakupiłem takie : UDUŚ
pzdr![]()
|
malik-buty nie tylko maja wygladac ale i sprawdzac sie w okreslonych zadaniach na scigacza musza byc buty przystosowane do pozycji ktora jest inna niz np. w turystyku wyprofilowanie miejsc na biegi i hamulec profil buta dobra wentylacja,odpowiednia waga,wodoszczelnosc i oczywiscie wytrzymalosc zgadzam sie ze placi sie za firme i wiem ze firmy gonia z jakoscia ale przynajmniej wiesz co masz i masz pewnosc ze cie nie zawioda
EVO CARS Auto Spa - Auto Detailing
Lol, Michal, a co ja napisalem wczesniej?! Wlasnie pisalem, zeby nie kupowac oczami a przeanalizowac, do czego beda nam potrzebne i tak dobrac but wlasnie! Poza tym, w tych kwestiach chyba nie musisz mnie uswiadamiac![]()
BTW. Pogoda sprzyja, ja od dzisiaj zaczalem juz dojezdzac na dwoch kolkach do pracy![]()
Oczywiście Sidi, alpinestars-y jeśli masz kasę.
Jeśli troszkę mniej polecam Buse. Kupiłem takie w tamtym roku za 370zł, oczywiście naturalna skóra, idealne trzymanie kostki, i wygodne. Nawinąłem w nich 12tyś, i też coś pochodziłem i nie było źle.
Aczkolwiek teraz na jakieś krótsze wypady kupiłem buty Bates, typowe obuwie taktyczne i myślę że też się sprawdzi.
Co od opon, ja kupiłem teraz pilot sporty po dość dobrej cenie, czekam na przekładkę aż się zrobi cieplej.
Jeśli mój post, moja odpowiedź na twój temat, wydała Ci się użyteczna, pomocna, lub po prostu czujesz że chcesz coś dla mnie zrobić..
kliknij
bardzo podobają mi się chopery, ale w tym przedziale cenowym nie znajdę nic ciekawego dlatego musi to być coś z szosowo turystycznych sprzętów. Co możecie polecić w tej cenie?
dodam że sprzęt ma służyć na wypady weekendowe ze znajomymi, nie będę wybierał się na tor
Polecam Bandita 650 2005 rok jezdzilem super motorek bardzo dynamiczny silnik
adamM a ja nie polecam banditaW tej cenie szukaj sobie fajnego nakeda lub cos z mała owiewka, wybor masz spory. Polecam SV650 (V fajnie brzmi), Horneta czy moze Fazera... Znajdziesz na pewno cos fajnego. A bandita nie polecam z prostego powodu... Jedyny plus to niezniszczalnosc silnika, ale wady to masa, ociezalosc, slabe osiagi w porownaniu do wyzej wymienionych.
Aha, zeby nie bylo... Smigalem Bandziorem troche, Hornetem na codzien i czesto Fazerem. A teraz bede mial okazje potestowac SV'kę... Bandzior z tych wszystkich to najgorszy syf jesli chodzi o frajde z jazdy.
Jesli bedzesz czesto latał za miasto, to mysle ze z tych wszystkich to Fazer (to taki troche kanapowiec). Wygodny, super kanapa, fajna owiewka. W sam raz, zeby wyskoczyc poza miasto. SV'ka tez ma owiewke i tez jest fajna, ale pozycja bardziej pochylona i na na dluzszy dystans moze zmeczyc.
O, dobrze wiedzieć, że bandzior nie jest najlepszym wyborem. Ja wprawdzie jeszcze nie kupuję, ale właśnie między Hornetem, a Bandziorem rozmyślałem. Tyle, że Bandzior jednak tańszy. No nic, trzeba się będzie przejechać i tym i tym ;]
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)