|
Witam chciałbym kupić 2 opony używane 205/55 z indeksem V tak max do 400 zł do dynamicznej jazdy jakie polecacie?
Farshu (21-03-11)
Dzisiaj zakupiłem Continental sportContact3 225/45/17 pierwsze wrażenie???
bajeczne, przede wszystkim są ciche idealnie trzymają się drogipomimo niskiego profilu ładnie tłumi dziurki, zobaczymy na mokrym.
Kumpel miał, ale 16" T1R i bardzo chwalił. Ja za to mam w zapasie 1 nówkę sztukę 205/55/16 T1R i bym chętnie kupił taką jedną, ale powyżej 300zł... Na szczęście 2 tylne mam w dobrym stanie to 1 szt. TOYO może gdzieś trafię.
toyo szału nie robi na suchym jeszcze ładnie sie zachowuja ale mokrym juz jest o niebo gorzej ja raczej nie polecam i nie kupilbym drugi raz
co do dunlopa trakcja napewno lepsza scieralność na dobrym poziomie zrobiłem na tej oponie 20 tys km jedna wada jaka czesto dodtyka Dunlop to slabe boki opon lubia sie wybrzuszac i deformowac a z reklamacją różnie bywa mi np nie uznali nie wiem czemu![]()
Po jednym sezonie przejeżdżonym na Toyo zdecydowanie mogę je polecić. Są ciche, dobrze trzymają, i na ścieralność nie można narzekać. Tylko mam rozmiar 205/55/16.
pzdr
T1R na mokrym sa do du...
Witam.Mam dylemat pomiędzy Dunlop SP Sport FastResponse 195/65 R15 91H a BRIDGESTONE TURANZA ER300 ECOPIA 195/65 R15 91H.Którą bardziej polecacie?Pozdr.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)