Strona 2 z 19 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokazane rezultaty 11 do 20 z 188

Temat: Instalacja sterownika do centralnego zamka (pilot)

kamil17932's Avatar
    Data dołączenia
    Mar 2010
    Miasto
    Krakow
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8 AGN
    Podziękował
    7 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez grucha1987 Pokaż post
    Witam, moja pompka niestety nie posiada funkcji pilota radiowego i musze obej?? to w inny spos?b dlatego mam pytanie jaki sterownik centralego zamka polecacie, tzn jakiej firmy? fajnie by by?o jakby?cie mogli wrzuci? linki z allegro co warto zakupi?, bo u mnie to sobie ?aaadnie krzycz? za zrobienie otwierania drzwi z pilota. I jeszcze jedno czy opr?cz tego sterownika i pilota oczywi?cie, potrzebuje co? jeszcze np. anteny albo cos innego?
    Dodam ?e moja a3 posiada funkcje komfortu (czyli domykanie i otwieranie szyb z kluczyka) i chcia?bym te? to zrobi? z pilota no i oczywi?cie pod??czy? pod kierunkowskazy Chcia?bym aby wypowiedzia?y sie osoby kt?re maj? o tym poj?cie lub maj? takie sterowniki za?o?one i mog? mi poleci? jak?? firme

dobrze gadasz, ja te? nie wierze tym ludziom co oni maj? tam za kluczyki (og?lnie nie za bardzo wierze w te wszystkie sterowniki centralnego ale nie mam wyj?cia bo moja pompka uboga) tylko kurcze przegl?dam allegro i wsz?dzie widze ca?y komplet razem z kluczykami, dlatego mam pytanie do ciebie kamil masz mo?e jaki? link gdzie co? takiego moge znale??, czyli sam sterownik? a tobie jak to wszystko dzia?a, dobrze? zadowolony jestes?
    kolego ja mam zamontowane takie cos http://allegro.pl/legendford-f14d-pe...536741168.html
    i jestem zadowolony dzia?a takze domykanie szyb z pilota. chodz wolalbym abym mogl sterowac szybami . ale domykanie w sumie wystarcza

Data dołączenia
    Dec 2010
    Miasto
    Włocławek
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI AGR
    Podziękował
    4 razy

Domyślny

aha ok, a sam to zak?ada?e?, czy poleci?e? to komu? innemu?
    i czy sam taki sterownik wystarcza czy trzeba miec cos jeszcze jak napisa?em wczesniej?
    ja sie zastanawiam nad tym
    http://allegro.pl/sterownik-centraln...557231341.html

kamil17932's Avatar
    Data dołączenia
    Mar 2010
    Miasto
    Krakow
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8 AGN
    Podziękował
    7 razy

Domyślny

aha ok, a sam to zak?ada?e?, czy poleci?e? to komu? innemu?
    i czy sam taki sterownik wystarcza czy trzeba miec cos jeszcze jak napisa?em wczesniej?
    ja sie zastanawiam nad tym
    http://allegro.pl/sterownik-centraln...557231341.html
    nic wiecej nie potrzebujesz. poprostu podpinasz 12v i mase do sterownika . i z sterownika 2 kable jeden od zamykania i drugi do otwierania auta. i najlepiej wpiac je pod podstopnica. pamietajac aby sterownik sterowal masa. tzn na kablach od zamyk otwier powinna pojawiac sie masa z chwila nacisniecia pilota. a co do tego twojego linku nie polecam. zaraz sie ten kluczyk rozklekota pozatym musisz grot dorobic i imo przekladac, szkoda zachodu

Data dołączenia
    Dec 2010
    Miasto
    Włocławek
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI AGR
    Podziękował
    4 razy

Domyślny

aha, ale grot to i tak bede musiał dorobić bo chce scyzoryka, a immo nie mam więc z tym akurat nie bedzie problemu, co do linku to okej dzięki poszukam czegoś innego chciałbym taki jaki jest ori od audi, wiec jak napotkacie cos dobrego na allegro to super by było jakbyscie mogli wrzucić linki, bo ja szukam i narazie znalazłem tylko ten wcześniejszy co kamil mi odradzał.

kamil17932's Avatar
    Data dołączenia
    Mar 2010
    Miasto
    Krakow
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8 AGN
    Podziękował
    7 razy

Domyślny

aha, ale grot to i tak bede musiał dorobić bo chce scyzoryka, a immo nie mam więc z tym akurat nie bedzie problemu, co do linku to okej dzięki poszukam czegoś innego chciałbym taki jaki jest ori od audi, wiec jak napotkacie cos dobrego na allegro to super by było jakbyscie mogli wrzucić linki, bo ja szukam i narazie znalazłem tylko ten wcześniejszy co kamil mi odradzał.
    a po czym stwerdziles ze nie masz imo?

Data dołączenia
    Dec 2010
    Miasto
    Włocławek
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI AGR
    Podziękował
    4 razy

Domyślny

hehe w sumie to nie wiem tak mi sie wydaje, nie mam nic napisane w papierach że jest immo, kontrolki też żadnej nie mam, a jak to inaczej sprawdzic?

tomekAGU's Avatar
    Data dołączenia
    Jan 2008
    Miasto
    Poznań
    Auto
    pNERA
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    raz

Domyślny

Alarm oryginalny znajduje sie w pompce wiec jesli chcesz ori to musisz zmienic pompke na taka:
    8L0 862 257 G LUB 8L0 862 257 B
    Prawdziwych przyjaciol na palcach reki zlicze, oni gdy odejde, zapala na grobie znicze

Data dołączenia
    Dec 2010
    Miasto
    Włocławek
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI AGR
    Podziękował
    4 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez tomekAGU Pokaż post
    Alarm oryginalny znajduje sie w pompce wiec jesli chcesz ori to musisz zmienic pompke na taka:
    8L0 862 257 G LUB 8L0 862 257 B
    tomekAGU do mnie to odpisałes? bo nie bardzo rozumiem

tomekAGU's Avatar
    Data dołączenia
    Jan 2008
    Miasto
    Poznań
    Auto
    pNERA
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    raz

Domyślny

Tak do Ciebie bo pisales ze chcesz oryginalnym pilotem sterowac wiec to jest jedyna opcja. Poszukaj pompki ktora dziala radiowo i najlepiej juz z alarmem czyli te dwie z postu wyzej.
    Prawdziwych przyjaciol na palcach reki zlicze, oni gdy odejde, zapala na grobie znicze

Data dołączenia
    Dec 2010
    Miasto
    Włocławek
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI AGR
    Podziękował
    4 razy

Domyślny

ajjj to sory ?le napisa?em i przez to w b??d cie wprowadzi?em nie musze mie? ori scyzoryka tylko ?eby wygl?da? jak ori (czyli ten sam kszta?t i przyciski) nie zalezy mi na immo, a szkoda mi kasy na now? pompke bo moja jest sprawna po prostu jest uboga. Chce miec tylko z pilota i najlepiej zeby ten pilot wygl?da? tak jakby by? ori od audi, bo strasznie dobija mnie otwieranie z kluczyka drzwi, zw?aszcza w nocy, p?? drzwi musze obmaca? ?eby znale?? dziurke (jak to m?wi? po palcu ale sie trafi heh) i znalaz?em co? takiego na allegro http://allegro.pl/sterownik-centraln...557231341.html kt?re wygl?da w?a?nie tak jak ori tylko kolega kamil mi odradzi? mi co? takiego ze wzgl?du na miekki grot kluczyka. Tak wiec jestem w punkcie wyjscia
    Dodano:
    chyba ?e zam?wi?bym w?asnie to co wklei?em i kupi? drug? sam? obudowe kluczyka (gdyby ta na allegro rzeczywiscie by?aby do d..y)
    Ostatnio edytowany przez grucha1987 - 12-04-11 o 17:36 Powód: Automatyczne łączenie postów

Strona 2 z 19 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Zasady postowania