|
Dokladnie. Kazdy jezdzi jak chce, ale ja nawet kawalek bez kominiarki nie przejade, bo czuje duzy dyskomfort.
Co do kaskow Arai, to wg mnie najlepszy produkt na rynku. Sporo lepszy od Shoei. Ale z tymi wywietrznikami przyklejonymi na tasmach to nie wiedzialem. Sprytny patent. Ciekawe jak z trwaloscia w normalnym uzytkowniu.
Pablo85 pochwal sie swoim nabytkiem. Wrzuc jakies zdjecia![]()
Pochwale sie juz niedlugo, dzisiaj moto poszlo do mechanika (polecany Poleposition) na wymiane plynow eksploatacyjnych i ogolny przeglad
Jak dostane moto spowrotem w swoje rece to porobie fotki i zaprezentuje.
Nieeeeeeeee, tylko nie poleposition. Ogolnie ten serwis ma zla opinie (nie tylko w moim srodowisku). Oczywiscie, jesli to tylko wymiana plynow to kij, ale jakies wieksze roboty to ja bym chyba jednak zastanowil sie nad innym warsztatem.
a my wczoraj staroweczka... przypadkiem kaliego spotkalismy pozniej wieczorem po wawce smignelismy i zauwazylem ze tylko doinwestowalem sporo w moto - a mi ciagle malow weekend targi moto - przypominam !
...po prostu mordeczki ...
Nie pij, gdy prowadzisz - Za dużo się rozlewa.....
To Kali ma czym w koncu smigac czy nie? :> Pamietam ze byly plany na gsx-r 750![]()
plany dalej są tylko jeszcze sie nie odkułem na tyle po kupnie auta.
GSX-R 750 będzie napewno ale nie potrafie określić kiedy dokładnie. Być może uda się jeszcze w tym roku.![]()
PRZEWODNICZĄCY KOMISJI DS. AFER KLUBOWYCHJak się bawię to się bawi ze mną cały świat...LS rulezzz...
Jest Subaru, jest Impreza!
oj tam oj tam.. my wczoraj idac w strojach przez starowke z kaskami w reku mowimy do siebie (by ludzie takze slyszeli) "ty sluchaj agdzie my zaparkowalismy ten samochod??"
miny ludzi bezcenne...
...po prostu mordeczki ...
Nie pij, gdy prowadzisz - Za dużo się rozlewa.....
Hehehe, opcja dobra. Zeby nie bylo...
Jak zaliczylem swojego pierwszego szlifa, to zakonczylem imprezke kapiela w glinie i blocie. Motocykl (mimo ze sprawny) odjechal w busie do kumpla. Moglem wrocic na kolach, ale to byla pierwsza gleba i w pewien sposob bylem w szoku. No i z kaskiem, w calym stroju motocyklowym, upierdzielony z jednej strony od stop do glowy gliną wsiadam do tramwaju. Tak przejechalem przez pół Warszawy (od Hynki do Wiatracznej)Miny ludzi w tramwaju byly niesamowite
Naprawde!
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)