odgrzewam troche , przeczytałem cały temat i dalej nie wiem jakis zestaw zamówić do polifotwego s3 bam 2002 , ktoś może wie jaką średnice ma drążek stabilizatora i czy brać zestaw na dużej czy małej tulei ? . Z góry dzięki za pomoc
odgrzewam troche , przeczytałem cały temat i dalej nie wiem jakis zestaw zamówić do polifotwego s3 bam 2002 , ktoś może wie jaką średnice ma drążek stabilizatora i czy brać zestaw na dużej czy małej tulei ? . Z góry dzięki za pomoc
S3 326/396 by CompSport
|
zdjac kolo i zmierzyc, tego nie okreslisz po katalogu bo nie jest to zaznaczone.
ja kupilem na ryzyko najmniejsze i pasujaa bralem pod uwage rozwiercanie.
jak bedizesz zakladal gumy w laczniki stabilizatora sprawdz czy wejda na szerokosc. u mnie okazalo sie ze 3mm roznicy i musialem tuleje podszlifowac
AHF + .230 + FMIC + turbo z BRD
15?KM/3??Nm Audi RIP 98-2011
teraz kolejny VAG, ale juz inny klub
Dlaczego takie glupoty gadacie stabilizatory sa grubosci 19mm 21mm i 23mmzdjac kolo i zmierzyc, tego nie okreslisz po katalogu bo nie jest to zaznaczone.
ja kupilem na ryzyko najmniejsze i pasuja a bralem pod uwage rozwiercanie.
jak bedizesz zakladal gumy w laczniki stabilizatora sprawdz czy wejda na szerokosc. u mnie okazalo sie ze 3mm roznicy i musialem tuleje podszlifowac
I do tego dobiera sie gumy stabilizatora.
Sa w katalogu i wystarczy w sklepie podac numer VIN auta.
Chyba ze stabilizator w aucie byl zmieniany na inny - wtady trzeba go suwmiarka zmiezyc.
Pytanie odnośnie s3 8L. Chodzi mi dokładnie o tylne poprzeczne wewnętrzne tuleje. W serwisie sprzedają całe drążki z tymi tulejami, żaden inny producent ( Lemforder , febi itd.. ) tego nie produkują i mówią tylko serwis. Tutaj są dostępne i czy ktoś je zmieniał ?
U mnie zaczęło coś stukać z tyłu i słychać w okolicach haldexu i tak myślę, że owe tuleje się wybiły.
Witam.
Otóż mam taki problem: na progach zwalniających, garbach itp. strasznie mi skrzypi przednie zawieszenie. W czym może tkwić problem? Gumy stabilizatorów, tuleje, coś innego...?
Z góry dzięki za pomoc.
Heh ja się nie boję, że się coś rozleci, tylko ten dźwięk... strasznie mnie drażni![]()
pAfCiO87 (08-06-11)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)