piekna sprawato teraz trzeba wiecej jezdzic
![]()
Sebek juz niedlugo do nas dobije...
piekna sprawato teraz trzeba wiecej jezdzic
![]()
Sebek juz niedlugo do nas dobije...
...po prostu mordeczki ...
Nie pij, gdy prowadzisz - Za dużo się rozlewa.....
|
larius co to za kamera?
Jakosc genialna. Ale lepsze byloby ujecie onboard, z widocznymi zegarami. Nie myslales o takim patencie?
Dodano:
Ten mi sie bardziej podoba![]()
Akcja z pomaranczowym niezla![]()
Ostatnio edytowany przez malik - 17-06-11 o 12:40 Powód: Automatyczne łączenie postów
Oj tam oj tam
Co do umiejscowienia kamerki: mam tą cholerną szybkę, przy następnej okazji zamontuję z zegarami - ale nie wiem ile będzie przez tą szybę widać...
Kamerka to GoPro Hero HD![]()
Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig. After a few hours, you realize that he likes it.
Coś na deser
Ps. Jeszcze się przerabia, więc nie panikować jak nie działa![]()
Ostatnio edytowany przez larius - 20-06-11 o 19:35
Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig. After a few hours, you realize that he likes it.
[panika]This video is currently being processed.
Please check back in a few minutes.[/panika]
A mi wypadl wyjazd na tor na Fun&Safety akurat jak jest biwak u Strazaka. Szczerze mowiac wole biwak, ale żona pracuje w sobote 09/07 a ostatnio wkolko ja porzucam. Stwierdzial ze wystarczy juz tego.
W zwiazku z tym odpadam z biwakiemZostaje tor. W razie gdyby ktos nie jechal do Strazaka to moze jest zainteresowany wypadem do Lublina?
Dodano:
Ja to ma dziwny fetysz, ale lubie ogladac filmiki onboard lub ogolnie krecone z codziennej jazdy. I twoje mi sie podobaja! Ten z kamera z tylu rowniez! Az nabralem ochoty na smiganie!
Ostatnio edytowany przez malik - 17-06-11 o 15:16 Powód: Automatyczne łączenie postów
koles z hondy rulez
jak lukali do tego
chcial sie lapac![]()
zaje - fajnie sie oglada jak ktos zna te ulice!
gratki Larius
w koncu gra jak chcialem....
Dokladnie. Kazde skrzyzowanie znam na pamiec. Ledwo pokazuje sie ujecie i juz czlowiek wie, gdzie Larius zabrał nas na przejażdzke!![]()
Janih, kupuj moto! Dzisiaj znowu Cie widzialem jak sie przepychales na fabrycznej. Akurat tez stalem w korku w puszce, ale normalnie to bym Ci pomachal i pojechal dalej!![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)