|
mój podział dotyczył producentów
conti z uniroyal
a fulda, dunlop to continental
teraz wiem o co chodzilo
W swoim aucie śmigan na Vredestein Ultrac Sessanta 225/45 i złego słowa nie mogę powiedzieć.
Ostatnio kupiłem do siostry a4 Uniroyal Rainexpert 195/65/r15 i stweirdzam że był to trafny wybór. Opony cichutkie, odprowadzanie wody również na plus, zobaczymy tylko jak z ich ścieralnością, ale to ocenimy po sezonie. Przy kupnie tych opon kierowałem się opiniami na różnych portalach i wszędzie miała wysokie noty
Zadowolenie klientów bezcenne
Najniższe ceny na części oraz oleje motul gg 347504, tel 663 962 604 , Rabat dla A3-club!
jakieś propozycje, bo wolałbym się jednak posiłkować waszymi opiniami niż sklepowymi czy rankingami tworzonymi na zlecenie firm. Ja dochodzę do wniosku jak normalnie jeździsz, czasem troszkę coś mocniej... to każda z opon się sprawdza. Tak na prawdę liczy się w głównej mierze jest wytrzymałość, by nie zmieniać za często![]()
ja smigam na Bridgestone turanza er 300 i sobie chwale moze ktos tez sie na temat tych opon wypowieja polecam te oponki
Panowie znacie opony HANKOOK Ventus Prime 2 K115?
jakie opony polecacie do 200 zł za sztuke ?
Ja zakupiłem Uniroyal RainExpert za 175zl/szt. jeżdżę 3 tydzień, w czym 2 deszczowe, opony rewelacyjne jak na nasze latoa tym bardziej na wiosnę i jesień. Na suchym po mieście też bez problemów. Jedyne co troszkę jest na mały minus to jak zdarza mi się jechać na autostradzie więcej niż 140km/h to stają się bardzo głośne... Tak więc jak jeździsz więcej w mieście, i trasie gdzie nie śmigasz po 150, to takie opony za tę cenę to jeden z lepszych wyborów.
Polecam![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)