To się nazywają winkle
To się nazywają winkle
Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig. After a few hours, you realize that he likes it.
|
Witam
dawno mnie tu nie byłomuszę się pochwalić że w długi weekend 2500km nakręciłem
hehe
widzę że są tu osoby jeżdżące na tor- ile kosztuje taki wjazd na tor?? czy trzeba mieć jakoś przygotowany moto? czy seryjnym wjeżdża się?? bardzo jestem zainteresowany takim wypadem tylko nie mam za bardzo z kimz góry dzięki za info
Wjezdzasz calkowicie seryjnym motocyklem w seryjnym stroju (nawet w tekstyliach). Koszt to zaleznie od miejscowka. Lublina juz nie pamietam, Radom to ceny ma takie: caly dzien bodajze 80zl, godzina 9-14 50zl, godzina 14-18 60zl. Wiecej na stronach internetowych automobilklubu radomskiego.
malik a czym jeździsz??
HornetemSuma sumarum to mozesz jechac czym chcesz (oby nie chopper). Nawet skuterami tam smigaja okazjonalnie
![]()
nie no bez jajsedesem nie jeżdże
śmigam na suzuki gsx r750 1998r, po powrocie z alp napaliłem się na zakręty
a powiedz mi ten tor w radomiu to należy do wolnych czy do szybkich torów?? może lepiej jeździ się w lublinie??
wyjazd na Slovakia Ring 06.08.2011 - koszt za dzień 95€. Z tego co wstępnie wiem jest to 5 sesji po 20 minut. Instruktor, opieka w serwisie.
Peugeot 106 1.1 XR 92' -> Renault Megane 1.6 8v 97' -> Audi A3 1.8 97' -> ?
Niezle. Ekipa motocyklistow z A3 mocno sie powiekszaMotocykl zacny
Bedzie sluzyl dobrze i dlugo.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)