To spodnie mam fajniejsze![]()
To spodnie mam fajniejsze![]()
Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig. After a few hours, you realize that he likes it.
|
Luzno reka na kierownicy, praktycznie nie trzymasz kierownicy, manetki nie dotykasz (tak zeby nie pracowac przypadkiem gazem) i motocykl idzie jak po szynach!Problem pojawia sie, kiedy odruchowo usztywnisz rece i zacisniesz reke na manetce. Wtedy faktycznie, motocykl zaczyna zachowywac sie malo "pewnie"
A od siebie dodam, ze mialem tydzien przerwy! Kurcze, takiej przerwy dawno nie mialem. Wczoraj jak dosiadlem szerszenia to po samej warszawie zrobilem cos kolo 150kmnon stop ogien gdzie sie dalo. Co to post robi z czlowiekiem
![]()
bo rozowe?
kurde, chetnie bym sie bujnal inna SVka, bo czasem mam jakies dziwne wrazenie, ze mi tyl lata,
ale to moze rzeczywiscie zle ustawiony tylny amorek
A propo spodni, musze sobie kupic jeansy mottowear. Wczoraj smigalem pol dnia w zwyklych jeansach i to niesamowita wygoda jesli chodzi o walory po zejsciu z motocykla. Normalnie do kina sobie poszedlem, pozniej do knajpy i nic goraco nie bylo, nic sie nie kleilo i nie wygladalem "dziwnie"![]()
Jeans motocyklowy na cos takiego, to jednak idealna sprawa.
Dodano:
Amorek to raczej nic do tego nie ma (aczkolwiek powinienes wszystko dostroic do swojej masy i wzrostu!!!!).
Predziej cos z opona albo moze zle kolo ustawione? Ktos naped zle naciagnal i taki moze byc wynik.
Ostatnio edytowany przez malik - 08-07-11 o 09:16 Powód: Automatyczne łączenie postów
Zapraszam do Bełchatowa na przejażdżkę SV![]()
Było: A3 8l, S3 8l, Evo IX, Evo X; F10; A6 c7 3.0bTDI 380KM@770NM; W212 E63s 700KM@1000NM
Obecnie: S1000XR | A4 Allroad 8W9 | Jeep WJ 4,7 V8 | Fiat 126p 1982 | -> soon...
Pablo, moze najzwyczajniej w swiecie motocykl stal nieruszany przez pol roku i byl rozstawiony na stopce bocznej. Opona sie trwale odksztalcila i po sprawie. Jesli chcesz, to mozemy sie spotkac i umowic na male latanie. Moze jutro chcesz sie kawalek z nami przejechac? Jedziemy do Lublina na tor, to mozesz nam kawalek potowarzyszyc lub nawet do samego Lublina jechac. Jesli chcesz, to przejade sie kawalek (z nieukrywana przyjemnoscia) Twoja maszyna i powiem czy faktycznie cos pływa dupa
![]()
Bardzo chetnie sie kiedys wybiore z Wami, ale ten weekend mam zajety na maxa.
Najpierw biwak, a jutro lece do domu do mamusi pochwalic sie nowym sprzetem, na pewno bedzie zadowolona![]()
Aaaa, zapomnialem ze biwak jest. Ja tez chcialem leciec, ale jak zwykle zycie zweryfikowalo moje plany :/
Proponuje Malik, zebys sie juz nie pograzalmiales leciec, a zapomniales??
nie wiem czy jest na forum ktos z lepszymi tekstami tego typu niz Ty
![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)