Pokazane rezultaty 1 do 10 z 967

Temat: Pompki centralnego zamka. update

Hybrid View

Data dołączenia
    Aug 2011
    Miasto
    Żywiec
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8 AGN

Domyślny

Co do bezpiecznikow to sprawa wyglada tak, ze one same lubia z czasem zasniedziec (sprawdz dokladnie bezp nr: 6,14,3. Jesli mowisz ze dzialaja lusterka i pewnie oswietlenie w srodku, to elektronika nie padla na cacy. Ja zrobil bym tak, zaczepil jakiegos szwaba jadacego Aska i zapytal czy nie da rady na chwile pompeczki pozyczyc w celach sprawdzenia Nr nie koniecznie musi sie zgadzac. Wystkie beda obslugiwac szyby. Ale nie koniecznie w pelni poprawnie centralke A i jesli szyby "padly" obie na raz, to raczej jakies przetarcie na przewodach nie wchodzi w gre. Najlepiej bylo by to sprawdzic na innej pompce

Bjuti's Avatar
    Data dołączenia
    Sep 2009
    Miasto
    Lublin
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI AGR

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez ShadX Pokaż post
    Najlepiej bylo by to sprawdzic na innej pompce
    Fajnie brzmi, idea dobra, ale z wykonaniem trudniej. Mieszkam chwilowo na takiej wiosze, ze oprócz John'ów Deer'ów to tu nie doswiadczysz nic innego, wiec [problem z tesktingiem pompki. Wracam za tydzień do domu. Jesli suszenie i zdjeta klema nic nie pomoga -a'propos (rozebrałam pompke otworzyłam i zostawiłam do wyschniecia- mimo ze srodek wygladał wporzo, suchy czysty i wogóle) to pojade po wieśniaczemu do domu, zapłace Pani na bramce otwierajac drzwi heheh i podłącze ja juz w domu do kompa. Podejrzewam, ze to juz całkiem moja ost deska ratunku Ale pewnie najskuteczniejsza /// zobacymy

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Zasady postowania