to kiedy wpadacie?
to kiedy wpadacie?
Mazurskie Biwakowanie r-2009 r-2010 r-2011 r-2012 r-2013 r-2014 r-2015 r-2016 r-2017 r-2018
10 biwaków i starczy.
|
Sebek, 300zl jest mandatu za brak dokumentow. Nie dramatyzuj! Może ta sobota? Pogoda ma byc znosna a ja mam czas od 9 do 14.30Można gdzies wyskoczyc.
Ale oficjalnie on nadal nie ma tej kategorii! I nic to, ze zdal egzamin. Jest 300zl i bodajze 6pktow (co do ilosci pktow to nie jestem dokladnie pewien). 50zl byloby gdyby papier byl przynajmniej juz do odebrania w urzedzie! Wtedy oznacza to, ze ma juz uprawnienia![]()
Ostatnio edytowany przez >sebek< - 30-09-11 o 09:17 Powód: Automatyczne łączenie postów
Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać![]()
ready for actionz tym, że przyszły weekend odpada dla mnie, mam wesele kumpla
ew. jutro jakoś, sebek odbieraj maszyne, nie dogonią nas![]()
![]()
Ostatnio edytowany przez larius - 30-09-11 o 09:23
Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig. After a few hours, you realize that he likes it.
Larius, umawiamy sie na jutro?!?!?!?!![]()
Widze ze zaczyna mi sie klarowac ekipa. Najwyzej we dwoch posmigamy. Napisze jeszcze do Andrzeja!
A to Larius ty masz cos szybszego niz ostatnio? :> Jesli nie, to mysle ze moze damy rade![]()
Co powiecie na wypad do Modlina i pocwiczenie gumowania? :>
Musze nauczyc sie wyrywania moto ze sprzegla. Z gazu nie mam problemow, ale potrzeba wiekszych predkosci a to nie zawsze jest mozliwe![]()
A pozniej mozemy sobie zrobic malego tripa i powrot przed 15 (musze na ta byc w chacie).
Kumpel pytał mnie o opony. Macie jakiś namiar na dobre używki albo nówki w dobrych pieniądzach?
cbr 1000RR
PRZEWODNICZĄCY KOMISJI DS. AFER KLUBOWYCHJak się bawię to się bawi ze mną cały świat...LS rulezzz...
Jest Subaru, jest Impreza!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)