Mam przy mojej ślicznotce od zeszłego sezonu równe nowe Vredestein 205/55/16 i muszę powiedzieć, że rewelacja.Także bardzo polecam, Pozdrawiam
Mam przy mojej ślicznotce od zeszłego sezonu równe nowe Vredestein 205/55/16 i muszę powiedzieć, że rewelacja.Także bardzo polecam, Pozdrawiam
|
Zawsze to samo.Ja kupilem,ja mam,rewelacja,wspaniale,wysmienite,zaje...,idealne i oczywiscie je bardzo polecam.
Ostatnio edytowany przez James - 23-10-11 o 12:52
Kupilem Dunlop 4D.Ale na razie osobiscie nie testowalem i nie mam osobistych doswiadczen z ta opona.Wedlug testow nalezy do najlepszych zimowek,ale tak jak wyzej napisalem,osobiscie jeszcze nie testowalem i wstrzymuje sie z moja opinia.
W zeszlym roku mialem 3D i bylem zadowolony.4D powinny byc teoretycznie jeszcze lepsze.
A inna droga to nigdzie nie twierdze ze ta opona ktora ja kupuje,jest najlepsza.
Ostatnio edytowany przez James - 23-10-11 o 13:09
niby tak..ale marudzisz kiedy inni zachwalaja swoje..dlatego sie chcialam dowiedziec czy juz jestes przygotowany do zimy![]()
Ojca oszukasz. .matkę oszukasz. .ale Kaliego nie oszukasz
Dokladnie wiedzialem o co tobie chodzi.Juz na tyle ciebie poznalem.
Po prostu jest tak ze jak ktos jedzil zawsze na jakims bedziewiu w stylu Wanli,Matador itd,gdy zalozy cos lepszego jak np.Kleber,Vredestein to od razu zachwala swoja opone jaka ona jest rewelacyjna.Brakuje mu poprostu doswiadczen z najlepszymi oponami takim jak Conti,Dunlop,Michelin,GY....Co dla jednego jest rewelacyjne,dla innych moze byc tylko przecietne lub dobre.
Ostatnio edytowany przez James - 23-10-11 o 13:22
heh kolega byly forumowicz kupil Dunlop 3D nówki i dostał po miesiącu wystrzał opony -.-
ja mam yokohamy i jestem z nich zadowolony
wiem ze na prostej drodze pierdykła ;p przy 40 na godzine, auto do kasacji ;p
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)