Strona 33 z 62 PierwszyPierwszy ... 23313233343543 ... OstatniOstatni
Pokazane rezultaty 321 do 330 z 618

Temat: Forum Kulturystyki i Fitness

wicherek1992's Avatar
    Data dołączenia
    Jan 2012
    Miasto
    Włocławek
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8P
    Silnik
    2.0TDI BKD

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez rk14 Pokaż post
    tak, rozumiem, wiadomo forma spadła przez ten czas, teraz zacząłem znow cwiczyć, zakwasy juz mi zeszły, przestawiłem się na odpowiednią diete i pytanie czy kupić już sobie jakąś odżywke białkową np. z Olimpu czy jeszcze odczekać z 1-2 tygodnie i odzywkę białkową połączyc z czyms wiecej ?
    Odzywke białkowa mozna zawsze brać jezeli zalezy ci juz na szybszym przyroscie masy to nie ma na co czekac

---------- Post dodany 13-03-12 o 17:45 ----------

Cytuj Oryginalnie napisane przez sztamin Pokaż post
    Panowie mam pytanie odnośnie tych rozstępów, znacie albo używaliście jakieś dobre kremy/maście/tabletki?
    U mnie pojawiły głównie na klatce, gdyż przez 2 lata ostro ćwiczyłem klatke(zawody). Wiem, że tymi które już są za dużo się nie da zrobić, ale może dałoby się zahamować nowe

Wiec zeby zahamowac nowe rozstepy slyszalem troche o kremie REVITOL STRETCH MARK lecz jest on drogi bo 150 zl za 118 ml , nawet w ulotce jest napisane ze nadaje rozstepa kolor skory ale wiadomo reklamuja sie to moze to byc nie prawda ale co do hamowania powstawania nowych to w 100% .

Podam ci tutaj link do tego kremu : http://www.kremnarozstepy.com.pl/
    TDI engines are for senior citizens ?
    I don't think so

ishi's Avatar
    Data dołączenia
    Aug 2009
    Miasto
    Szczecin/Piaseczno
    Auto
    A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI ALH
    Podziękował
    3 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez rk14 Pokaż post
    Witam panowie, mam pytanie w sprawie odzywek, suplement?w. Od 2 tyg. zacz??em ponownie treningi na si?owni, wcze?niej cwiczy?em w poprzednim roku 5 miesi?cy, teraz mia?em przerw? 6 miesi?cy. W poprzednim roku ?wicz?c nie bra?em zadnych od?ywek jedynie stosowa?em odpowiedni? diete czyli jak najmniej t?uszcz?w du?o w?glowodan?w i bia?ka.
    Nie jestem zorientowany co teraz m?g?bym zacz?c bra?, czy jedynie od?ywki bia?kowe np. co? z olimpu czy jeszcze co? wiecej, zaznaczam ?e jednak nie nastawiam si? na mase a na rze?b? cia??. Dzi?ki za odpiowiedzi
    po raz 10 ju? polec? Ci od?ywk? przed treningow? http://allegro.pl/bsn-no-xplode-1025...175336129.html wydaj?c teraz kas? na od?ywk? bia?kow? zawiedziesz si? ... lepiej postawi? na dobr? diet? do tego polecam dobre BCAA na pocz?tek nic wi?cej Ci nie potrzeba

Sensej's Avatar
    Data dołączenia
    Aug 2008
    Miasto
    Tarnobrzeg/Kraków
    Auto
    audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8T AGU

Domyślny

moim zdaniem najlepsze na rozstępy jest nie spadanie z masy bo tak naprawdę dopóki rośniesz to ich nawet nie widać a momencie gdy spadasz robią się niesamowicie widoczne

sztamin's Avatar
    Data dołączenia
    May 2010
    Miasto
    Orzesze
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 5d
    Silnik
    1.9TDI ASZ
    Podziękował
    5 razy

Domyślny

Sensej uwierz mi przez zime napewno nie spadłem z masy wręcz przeciwnie w sumie wcześniej też już jakieś miałem, ale teraz jest więcej.
    Wicherek dzięki poczytam jeszcze o tym i pewnie kupie, bo lato się zbliża nieubłaganie...
    Ten jest panem co się umie bawić tak jak pan

milek_1988's Avatar
    Data dołączenia
    Sep 2009
    Miasto
    Krotoszyn
    Auto
    AUDI A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI ASZ

Domyślny

Rozstępy wychodzą przynajmniej tak mi się wydaje w znacznym stopniu od rozpiętek. Też mam, ale jakoś specjalnie się nimi nie przejmuje, na pokazy nie jeżdze, lalusiem nie jestem więc mam je w d...
    Co do aminokwasów bcaa z activlaba jest bardzo dobry w stosunku cena jakość. Czy nie smakuje, to kwestia indywidualna choć tu wyznaję zasadę jak już ktoś pisał, to nie ma smakować, a działać.
    Co do planu, ja swój trening zmieniałem już wiele razy, począwszy od ilości powtórzeń, rodzaju ćwiczeń itp. Dieta to podstawa, można naprawdę osiągnąc spore efekty. Lepiej jeść dobrze niż brać odżywy i odżywiać się nieodpowiednio czy pić. Gdzieś nawet czytałem, że dieta to 60% sukcesu...

sztamin's Avatar
    Data dołączenia
    May 2010
    Miasto
    Orzesze
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 5d
    Silnik
    1.9TDI ASZ
    Podziękował
    5 razy

Domyślny

milek też lalusiem nie jestem ale poprostu nieładnie to wygląda i tyle
    A rozpiętki to jedno z podstawowych ćw. na klatke więc napewno z nich nie zrezygnuje, a poza tym zacząłem znowu przysiady(wcześniej trójbój) i pojawiły mi się na udach, wcześniej tego nie miałem.

pzdr

sema9's Avatar
    Data dołączenia
    Feb 2009
    Miasto
    Staszów
    Auto
    Audi
    Model
    S3 8P
    Silnik
    2.0T CDLA
    Podziękował
    2 razy

Domyślny

za szybko łapiesz masę czego konsekwencją są rozstępy bo nie wydaje mi się abyś rósł? bo to też jest często przyczyną ale w młodym wieku jak za szybko się skacze w górę..

rk14 powiem Ci.że najlepsze efekty są na sucho nawet po odstawieniu siłowni z różnych przyczyn powrót do niej jest łatwiejszy dlatego poćwicz przez kilka miesięcy 2-4 nawet nie stosując odżywek aby przyzwyczaić mięśnie do wysiłków i wzbudzić w nich naturalny przyrost masy i siły..a później jeśli już to zacząć od słabszych odżywek..ishi polecił Ci Xploda ja się po tym podpisuje..z czasem możesz go połaczyć ze zwykłym mono a później wskoczyć na jakieś steki..oczywiście dieta ,dieta i jeszce raz dieta jeśli Ci zależy na dużej masie mięśniowej

sztamin's Avatar
    Data dołączenia
    May 2010
    Miasto
    Orzesze
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 5d
    Silnik
    1.9TDI ASZ
    Podziękował
    5 razy

Domyślny

Rosnąć już nie rosne, z tą masą to już bardziej
    Dobra dzięki panowie za odpowiedzi, pewnie przejde się jescze do jakiegoś dermatologa, zobacze co on mi poleci

sema9's Avatar
    Data dołączenia
    Feb 2009
    Miasto
    Staszów
    Auto
    Audi
    Model
    S3 8P
    Silnik
    2.0T CDLA
    Podziękował
    2 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez sztamin Pokaż post
    z tą masą to już bardziej
    więc przestań

bUrn's Avatar
    Data dołączenia
    Nov 2010
    Miasto
    Opole
    Auto
    BMW e46 2.8i
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    6 razy

Domyślny

Strona 33 z 62 PierwszyPierwszy ... 23313233343543 ... OstatniOstatni

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Zasady postowania