Strona 35 z 62 PierwszyPierwszy ... 25333435363745 ... OstatniOstatni
Pokazane rezultaty 341 do 350 z 618

Temat: Forum Kulturystyki i Fitness

kadlubek's Avatar
    Data dołączenia
    Jul 2010
    Miasto
    W-wa / Wrocek / Chełm
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI AHF
    Podziękował
    38 razy

Domyślny

co na lepsza regeneracje i zeby mniej puchnac, na judo na siłówce normalnie łapy mi puchną i nie mogę robić pompek, na boksie to samo .
    Chce jednak dołożyć siłownie żeby troszkę polepszyć nogi i wygląd . Co polecacie na regeneracje na dodatkowym dniu z siłownią , ale tak żeby mi pózniej spuchnięte mięśnie nie przeszkadzały w walce i ćwiczeniu wogóle ?

ishi's Avatar
    Data dołączenia
    Aug 2009
    Miasto
    Szczecin/Piaseczno
    Auto
    A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI ALH
    Podziękował
    3 razy

kadlubek's Avatar
    Data dołączenia
    Jul 2010
    Miasto
    W-wa / Wrocek / Chełm
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI AHF
    Podziękował
    38 razy

Domyślny

dzieki, wlasnie to BCAA, kiedys chyba bralem to ale w sumie jakos nie szczegolnie czulem to, moze za malo bralem bo po treningu Judo tylko i to minimalna porcja jaka jest na opakowaniu,

Data dołączenia
    Feb 2012
    Miasto
    Rzeszów
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8T AGU
    Podziękował
    raz

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez kadlubek Pokaż post
    co na lepsza regeneracje i zeby mniej puchnac, na judo na siłówce normalnie łapy mi puchną i nie mogę robić pompek, na boksie to samo .
    Chce jednak dołożyć siłownie żeby troszkę polepszyć nogi i wygląd . Co polecacie na regeneracje na dodatkowym dniu z siłownią , ale tak żeby mi pózniej spuchnięte mięśnie nie przeszkadzały w walce i ćwiczeniu wogóle ?
    ja jak trenowalem boks to chodzilem na basen i mi to pomagalo, tzn ja nie puchlem no chyba ze garde trzeba bylo pol godziny trzymac

---------- Post dodany 15-03-12 o 16:03 ----------

Nie jestem zalany tlusczem, wlasnie te wasze wszystkie odzywki zalewaja woda albo tlusczem i kozaki ze masa Mam obecnie jakis tam malutki brzuszek i tyle. Gram w pilke ,biegam,cos tam jescze boksuje. I jak bys chcial wiedziec , dieta to podstawa a odzywka to dodatek.I dobry plan treningowy na mase. Ja osobiscie robie 6 tygodni i 2 tyg przewy . Zreszta co ci bede mowil ty jestes szpec

milek_1988's Avatar
    Data dołączenia
    Sep 2009
    Miasto
    Krotoszyn
    Auto
    AUDI A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI ASZ

Domyślny

Szpecem się nie nazwałem, a Ty powinieneś się w końcu zdecydować bo raz piszesz, że odżywki nic nie dają tylko działają na psychę, a potem, że odżywki to dodatek do diety. To jak w końcu? O to w tym wszystkim chodzi, suple są do uzułnienia braków w diecie, a nie do żarcia obiadu w proszku. Poczytaj tu moje posty to szybko zauważysz opinie, że dieta to podstawa...
    Ps. Odżywki zalewają? Nie wiedziałem...pewnie, są różne rodzaje, ale przecież to ty jesteś szpecem i wiesz lepiej, że nasze wszystki odżywki zalewają. Tu cię zaskoczę, ale suplementem diety są nawet witaminy/minerały. Bcaa też nie zalewa, a przy tym jest mega przydatne. Białko, luźno jak zjesz go 255g na dzień w postaci naturalnej to musisz być bardzo bogaty...poza tym, dlaczego 255, nie?

ishi's Avatar
    Data dołączenia
    Aug 2009
    Miasto
    Szczecin/Piaseczno
    Auto
    A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI ALH
    Podziękował
    3 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez dzwiadek Pokaż post
    Nie jestem zalany tlusczem, wlasnie te wasze wszystkie odzywki zalewaja woda albo tlusczem i kozaki ze masa Mam obecnie jakis tam malutki brzuszek i tyle. Gram w pilke ,biegam,cos tam jescze boksuje. I jak bys chcial wiedziec , dieta to podstawa a odzywka to dodatek.I dobry plan treningowy na mase. Ja osobiscie robie 6 tygodni i 2 tyg przewy . Zreszta co ci bede mowil ty jestes szpec
    śmieszne ... widzę że kulturysta i znawca z Ciebie jak z koziej d... trąba chciałbym zobaczyć jaką Ty to masę masz po tej Twojej diecie

(A)rturo's Avatar
    Data dołączenia
    Oct 2005
    Miasto
    Bełchatów
    Auto
    E63s W212
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    5 razy

Domyślny

Co do spalacza to polecam ten: http://www.kulturystyka.sklep.pl/pro...-120-tabl.html
    Chyba ze lubisz jak toba miota jak szatan to AMPD http://www.fitsuple.pl/?p=productsMo...40cea6ecf2e8f4
    Było: A3 8l, S3 8l, Evo IX, Evo X; F10; A6 c7 3.0bTDI 380KM@770NM; W212 E63s 700KM@1000NM
    Obecnie: S1000XR | A4 Allroad 8W9 | Jeep WJ 4,7 V8 | Fiat 126p 1982 | -> soon...

marcin82pn's Avatar
    Data dołączenia
    Apr 2009
    Miasto
    poznań
    Auto
    Audi a3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8T ARZ
    Podziękował
    raz

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez fitness Pokaż post
    panowie takie pytanko ćwiczę już ok 2 lat z lekkimi przerwami wiecie praca itp wzrost 186 93 kg ćwiczę na sucho siła jest tylko chciałbym się delikatnie spompować i troszkę tłuszczu spalić co może być dobre kreatyna + hmb ??? pozdro
    Kreatyna jak najbardziej jeśłi nie masz za dużo funduszy na odzywki nie kupuj drogich i przereklamowanych odżywek..osobiście stosuje kreatyne vitalmax i jestem zadowolony 300g kosztuje 31zl wiekszych opakowan nie polecam kupowac gdyz kreatyna bardzo wchlania wilgoc i szybko krystalizuje sie..przy Twojej wadze wystarczy Ci na ponad miesiąc.A co do hmb na jednych działa na drugich nie.. czasem działa efekt placebo..moim zdaniem trzeba dlugo stosowac koło 3miesięcy i efekty sa..Działa to bardziej jak antykatabolik przez co Twoja waga nie bedzie rosła a zmieniał bedzie sie Twoj wygląd przez powolne spalanie tłuszczu i przyspieszanie wzrostu tkanki mięśniowej..cena..są promocje np 200tabl za 35zł tak więc warto wydać te parę groszy i sprawdzić na sobie jak działaa pozostale fundusze jeśli takie sa przeznaczyć na odżywki białkowe a dużej zawartości procentowej białka co jest oczywiście podstawowym budulcem naszych mięsni..pozdrawiam

Data dołączenia
    Feb 2012
    Miasto
    Rzeszów
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8T AGU
    Podziękował
    raz

Domyślny

ishi trenuje juz prawie 6 lat i nie musze tu nikomu nic udowadniac.!!
    milek , chyba logiczne ze odzywki na rzezbe , spalnie, nie zalewaja, chodzi mi o odzywki na mase , ale ok wiesz co mowisz , pewnie masz w lapie mniej jak nie jedna dziewczyna a kozaczysz
    Ostatnio edytowany przez dzwiadek - 16-03-12 o 23:41

milek_1988's Avatar
    Data dołączenia
    Sep 2009
    Miasto
    Krotoszyn
    Auto
    AUDI A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.9TDI ASZ

Domyślny

jak wolisz, to mogę mieć 28 w łapie, coś czuje, że masz jakieś kompleksy, ale spoko, trenuj po swojemu i nie wypisuj tu pierdół dotyczących odżywek to moja jedyna prośba
    ps. pokazałbym Ci polowe osob z mojej grupy treningowej co ma w łapie mniej niż 35, a zobaczyłbyś jakimi mogą być kozakami, boks trenowałeś pewnie z przypadku, ze po wyglądzie oceniasz cwaniaka, ja tego nie potrafię
    KONIEC MOJEGO OT NA TEN TEMAT
    na przyszly rok spróbuje tego 2 specyfiku arturo niech miota
    w tym sezonie brałem tusi + kofeina + aspiryna i nie powiem, też miotało

Strona 35 z 62 PierwszyPierwszy ... 25333435363745 ... OstatniOstatni

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Zasady postowania