|
To ze zostal skasowany wcale nie znaczy ze nie jest przyczyna problemu i ze nie powrocil.
Pozatym jedyne co mi przychodzi na mysl to adaptacja klimy ale bez kabla tego nie zrobisz.
Witam. Szukałem wszędzie na forum jednak nie mogę znaleźć. Jeżeli jest takie pytanie to przepraszamChodzi o to czy w naszych a3 przedlift jest odprowadzanie wody jakąś rurką pod samochód. Jeszcze w tamtym roku były widoczne plamy wody pod autem a teraz widać tylko krople na skraplaczu i wężykach. Jeżeli jest taka rurka odprowadzająca to czy ktoś może napisać gdzie się ona znajduje lub ewentualnie zrobić foto? Pytam ponieważ u mojego staruszka w Combo zaczęła ciec woda do środka po chodniczkach i po wyjęciu zawleczki z takiej rurki odprowadzającej wyciekło dosłownie 2 litry wody. I po tym zabiegu przestało ciec do środka jak też klima zaczęła chłodzić znacznie lepiej. Po prostu pytam tak pytam profilaktycznie
![]()
witam.mam problem i licze,ze ktos mial to samo.szukalem na forum i nic.nabilem kilka dni temu klime,wczesniej wymienilem czujnik cisnienia bo byla nieszczelnosc.myslalem ze klima wkoncu zacznie smigac no i sie zdziwilem.nie dziala mi ani wentylator-ten od klimy.sprawdzalem na krotko i jest ok.ale prad do niego nie dochodzi.sprezarka nie chodzi, fioletowy silniczek pod schowkiem tez nie chodzi,zielony juz tak.moze to byc wina sterownika ze nic nie chodzi?nie chce kupowac w ciemno po kolei kazdej czesci.moze mial ktos podobny problem ze wszystko siadlo??pozdrawiam
sprawdzilem je jako pierwsze.wszystko ok i gniazdka bezpiecznikow tez ok
mosieq87,
ja raczej bym wykluczył sterownik bo jak napisales "fioletowy silniczek pod schowkiem tez nie chodzi," ( chyba ze sie zepsuł) a za niego nie odpowiada sterownik. więc sprawa moze być ciekawsza,
a wogole ci sie wentylatory właczaja np na dłuzszym postoju?
sprawa moze być troche dłuzsza a ja juz nie mam czasu jak coś to wieczorem, albo ktoryś z kolegów z forum sie wypowie
duzy wentylator chodzi normalnie.maly od klimy jak podlaczylem na krotko to chodzi elegancko na dwoch biegach, a podlaczony normalnie juz nie chce sie krecic wogole.odpialem wtyczke od fioletowego silniczka i jest tam chyba 6 kabelkow.na dwoch albo na trzech bylo napiecie.wie ktos na jakich pinach ma byc napiecie i jakie??
Ostatnio edytowany przez mosieq87 - 10-07-12 o 20:14
Tylko ze wiatraki od chłodnicy powinny razem chodzić- nie ma opcji oddzielnie, chyba ze coś z kablami źle podłaczone albo przetarte.
z tego co pamietam, to do tego wiatraka co piszesz to idzie dwa grube przewody, jak byś mogł jakieś zdejcie wrzucić co odpiąleś, bo 6 przewodów to chyba tam nie ma we wtyczkach od nagrzewnicy, chyba ze o czymś nie wiem![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)