tak na marginesie w ferworze walki, przy demontażu oryginalnych lamp ułamałem mocowanie silniczka i dorobiłem je z tarnamidu ( o wiele bardziej profesjonalnie wykonane i wyglądające
- - - Aktualizacja postu - - -
otóż mylisz się wręcz straszliwie, projektowy nie różnią się samą soczewka, lecz odbłyśnikiem (geometria, wszystkie wymiary, nie są wytłaczane z blachy, tyko to odlewy, inne odległości soczewek od odbłyśników, inne średnice, wypukłości, inna faktura (zapomniałem jakie one mają nazwy) inne konstrukcje przesłon itd. po prostu weź swoją soczewke potem soczewke A6C7 lub nawet koito z nowego lexusa, porównaj różnice i potem poproś o ugaszenie, gdy będziesz sie palił ze wstydu.
Przepraszam za straszliwie zarozumiały ton, ale jestem w temacie, a zmasowany atak mnie zaje kur..a biś...cie nakręcił. Teraz już nie pisze ze złością , bo moderatorzy sie wypalili. Jednak moim zamiarem było napisanie dobrego tematu o naprawde dobrej modyfikacji oświetlenia, a skończyło sie jak skończyło. normalnie to ten temat można prowadzić tylko na forum A4klub
dodatkowo xenon od bixa róźni się tym, że musi obsłużyć tylko i wyłącznie światła mijania a bix oba, co wiąże się z całkowicie inną konstrukcją odbłyśnika. Nie polega to tak jak niektórzy myślą tylko na opuszczaniu przesłony, bo wywalenie przesłony ze zwyklego xenonu daje całkowicie jnny efekt niżeli włączanie świateł dragowych w bixie. Ja używając sarkazmów, teraz już całkowicie na luzie, ja nie zatrzymałem sie na światłach od rowerów. wiem też jak zwiększyć ilość światła w soczewkach depo i to ogromnie. wystawilem tutaj nawet na sprzedaż przerobione soczewki z nowych lamp depo ( świecą o niebo lepiej niż normalne soczewki depo, które można szczerze powiedzieć wcale nie świecą. jednak nie miałem 50 postów i otrzymałem ostrzeżenie, że wystawienie następnej rzeczy będze się wiązać z całkowitą możliwością wystawiania czegokolwiek.
No i niestety zakaz pisania