Przepraszam, ale mam jeszcze jedno pytanie.
Ile będzie(zakładając, że wsio jest sprawne) niutków przy tych 230-240 KM i na ile można sobie pozwolić przy seryjnym sprzęgle?
Printable View
Przepraszam, ale mam jeszcze jedno pytanie.
Ile będzie(zakładając, że wsio jest sprawne) niutków przy tych 230-240 KM i na ile można sobie pozwolić przy seryjnym sprzęgle?
witam ja mam pytanie odnośnie audi A3 1.8t z turbiną k03s , wydechem 2,5" , fmic, wtryski 380ccm , pompa paliwa walbro 255 , plus głowica od AGU na szerokim kanale ile by szło uzyskac ? i mniej wiecej jaki koszt ?
A ja zapytam z ciekawości : fmic duży , przelot 3 cale układ wydechowy . turbo od s3 8p . wtrysk 525 i mocniejsza pompa paliwa oczywiście nie postanowiono jaka :) jakie możliwości i cena? z góry dziękuję za odpowiedz
Max 450Nm
- - - Aktualizacja postu - - -
220hp i 320Nm - 1800zł za strojenie
Jeśli mamy jeszcze mechanikę robić to wycenę mogę wysłać na maila :)
Jaki to samochód, jaki silnik? 1.8T?
Jeśli 1.8T to nie robiliśmy takiego setupu, ale na początek kod silnika by się sprzydał :)
to ten 1.8 T 225 km BAM
Cześć ,
macie w ofercie końcówki wtrysków Firad +80% ? jeżeli tak to w jakiej cenie , pozdrawiam .
co da się zrobic z BMW 2011 520D 180KM na automacie ? i jak wygląda sprawa z ASO wtedy, bo auto serwisowane i na gwarancji.
kto działa w łodzi pod brandem King-soft? Jakiś konkretniejszy opis czy namiar? bo cięzko doszukać w sieci.
może być na PW.
Na gotowo pompki z gumkami to jakieś 2400zł
Około 200-210KM. Spraw serwisowania, to tak samo jak wcześniej. Jak chcesz zadzwoń to pogadamy. Czy kombinujesz żeby wpaść do nas ze Szczecina :) Jak tak to tym bardziej zadzwoń to extra cenę się zrobi :)
To bardzo nie dobrze że nic w sieci nie ma ale to Pan Sejmowski zadbać o to powinien :). tel. 508 662 644 tu można się umawiać naprogramy
Co dałoby radę zrobić z Audi A6 C5 2,5 TDI 150 KM 2001r. manual i jaki koszt takiego zabiegu?
Jak jest sprawne wszystko 100% to około 185KM i około 40NM więcej. Od 4 lat nie widziałem na rolkach u siebie tego silnika który serię by trzymał ale kto wie:). Koszt 900zł
Da sie cos zrobic z audi a3 1.6 AKL 101KM ??
co można wyciagnąć z mojej A3 1.9 130Km silnik ASZ brak kata ale niechce chipu tylko nowy program ? aktualny przebieg 222 tysie rocznik 2002. prosilbym o dokladne info w sprawie spalania,nm i osiagnietej mocy.
Dokładnie to nikt nie może powiedzieć ile wyjdzie KM i NM. Ja nie mam zielonego pojęcia w jakim stanie masz samochód. Spalanie w dużym stopniu zależy od stanu pompowtrysków. My ustawiamy 170KM i 380NM. Koszt modyfikacji 850zł. Po modyfikacji auto nie pali więcej zachowując dotychczasowy styl jazdy. Jak się korzysta z mocy z pedałem w podłodze to spali zawsze więcej niż na serii.
Mam audi a3 1.9TDI ASZ wlasnie jestem na etapie zmiany zawieszenia z seri na gwint. Ale w nastepnej kolejnosci planuje w sierpniu wybrac sie do was na moda i w zwiazku z tym ze budzet ma jakies ograniczenia wiec od czego mogl bym zaczac na poczatek zeby to wszystko mialo rece i nogi chce pierw przygotowac auto pod chipa i myslalem na poczatek zmienic dwumas na jednomas wzmacniany,IC moj budzet przewidziany na poczatek to kolo 2000-3000zl?
za 3000zł zrobisz wszystko,całe sprzęgło wzmocnione z jednomasem i soft, zostanie jeszcze na paliwo
Chłopy ile można wyciągnąć z 1.8t bex i 1.8t bfb?
Proszę o dokładniejsze pytanie, sam soft, czy coś więcej. Jak coś więcej to napisz ile mniej więcej chcesz osiągnać. Pozdrawiam
Oki, około 200KM i około 220KM.
TO odpowiedz do mojego pytania? bo nie moge sie połapać?Cytuj:
Jak jest sprawne wszystko 100% to około 185KM i około 40NM więcej. Od 4 lat nie widziałem na rolkach u siebie tego silnika który serię by trzymał ale kto wie. Koszt 900zł
Nie, ja napisałem ci to co poniżej
Dokładnie to nikt nie może powiedzieć ile wyjdzie KM i NM. Ja nie mam zielonego pojęcia w jakim stanie masz samochód. Spalanie w dużym stopniu zależy od stanu pompowtrysków. My ustawiamy 170KM i 380NM. Koszt modyfikacji 850zł. Po modyfikacji auto nie pali więcej zachowując dotychczasowy styl jazdy. Jak się korzysta z mocy z pedałem w podłodze to spali zawsze więcej niż na serii.
Witam! Mam małe pytanko, w moim audi 1.9 tdi 110 KM miesiąc po wyszyszczeniu turbo znowu zapiekły się kierownice ;/ poprzedni właściciel nic nie wspominał o żadnym sofcie ale auto jedzie lepiej niż niejedno 130 konne. Jeden z ,,mechaników" powiedział mi że soft może być nie do końca dobrze wykonany dlatego kierownice tak szybko się zapiekaja. Według was profesjonalistów jest to możliwe??? jakaś za duża dawka czy coś??? (wtryski w pełni sprawne, nie leją)
Witam mam pytanie, Audi A3 2004 2.0 tdi 140km tyle że BKD 200 tys przebiegu da radę coś więcej wycisnąć i czy warto (głowica wymieniona) ? I jakie koszty?
Kolega ma Focusa II 2004r 2.0 tdci 136km na wtryskach siemensa. Ile wyciśnie samym programem?
Witam, posiadam Audi S3 8L 1.8T BAM, zrobiony wydech, IC, filtr powietrza K&N, wymienione wtryski, jakiej mocy mozna sie spodziewac po chipie ? :)
a mniej wiecej ? :) nie chodzi mi o dokladna liczbe, ale jakis przedzial :)
Raczej pomimo wtrysków nie sądzę na lepszy wynik na fabrycznym turbo jak 270KM
Witam,
Ile się mogę spodziewać po samym programie w autku Skoda Roomster 1.9 TDI BSW ?
około 140KM i 310-320NM
Moja turbina po regeneracji zaczyna padac.
Co mozesz zaproponowac zamiast niej i ile km oraz nm mozna uzyskac.
A jeszcze jedno, ile to bedzie kosxtowac?
Bardzo proszę o PW w takich sprawach. Są dwie opcje. Albo oryginał i program, albo większe GTB.
czy modyfikacja silników 3.0tdi np. w a6 204KM a 245KM jest podobna?
Te motory różnią się wtryskami i softem?
tak, ale jak masz wybierać miedzy jednym a drugim to bierz tego 245KM :).
Witam
Możecie mi powiedzieć ile można wyciągnąć samym softem z a3 8l 150km '01 rok quattro , dodatkowo co można w tym aucie zrobić z wydechem aby poprawić osiągi , ma dwie sondy z czego jedna nie w ale za katalizatorem. Pytam o układ bo i tak prawdopodobnie będę musiał wywalić kata bo wyrzuca jeden jedyny błąd , właśnie kata. Oczywiście jakie były by koszta moda ?
Kod silnika ARX
Proponujemy softem pod 190KM. Wynik maksymalny zależy od stanu samochodu, co sprawdzimy na miejscu. Soft do auta 1300zł. Przestałem obiecywać wyniki bo czasami przypadki były takie że auto wyjeżdżało z serią. Ile da się ugrać najwięcej określimy na miejscu.
Czołem! Jaką moc można by wyciągnąć z A3 samym chipem z silnika 1.8T 150KM w serii? Dałoby rade podciągnąć do około 190-200KM bez dodatkowych modyfikacji typu Intercooler, FIMC etc? Motor zdrowy z roku 2003; kod silnika AUM.
Tak, da się :) jak motor sprawny. Nawet był jeden wykres na tym forum właśnie z AUM
Witam.
Ile da się wycisnąć mojego audi a3 8P 1.9 tdi 105KM BTK ?
i jaka cena?
Witam, jaki koszt programu A3 polifta ASZ 130KM? I ile realnie osiągnie NM i KM tak w miare bezpiecznie?
170hp i 400Nm max, jak większy przebieg to 370-380Nm koszt 700zł jak się zapiszesz na grupowy w listopadzie.
Rozpykajcie kompa do F10 !!
Witam,mam pytanie odnośnie silnika 1.9 tdi BLS Z DPF auto jest po programie w Geco od jakiego momentu powinno wstawać turbo? U mnie wygląda to tak na wykresie http://zapodaj.net/addb6a9b3fe3d.jpg.html
A co z 2.7 biturbo? :D