Ja akurat mialem RNS low i sie dalo bo sam tak odbieram bo nawet nie wiedzialem ze sie da kierownica. :P
Co do RNS-E to tak jak napisal Chicken. Pozatym skoro na RNS Low sie dalo tak to watpie aby w RNS-E mialo sie tak nie dac.
Printable View
A to nie musi byc cos takiego? :
http://allegro.pl/bluetooth-audi-rns...380210335.html
Ja mam moduł bluetooth z oznaczeniem na końcu C i nokia N95 łączyła sie ale nie zczytywało kontaktów i nie pokazywało kto dzwoni ani ostatnich połączeń na fisie tez nie pokazywało kontaktów a jak zmieniłem telefon na Nokie N97mini wszystko działa ku mojemu zaskoczniu bo wyczytałem gdzieś że czym nowszy telefon to trzeba w miare najnowszy moduł bluetooth najlepiej z oznaczenien AA
da sie na bank. Ja tez mam "C" dziala z Nokiami E6x.Androidami2.2 Windowsami6x oraz Iphone...caly taki zestaw wychaczysz za ok 200zl, bedzie ci kopiowac ksiazke,ostanie polaczenia,wyswietalac na FISie kto dzwoni,bedizesz miec podpiete wsyztko slicznie pod RNS-E
Hmmm , moduł z oznaczeniem C na końcu Nokia N97 działała bez problemu wszystko zczytywało natomiast Nokia N8 nie działa to znaczy łączy się ale nic nie zczytuje :( będzie trzeba pomyśleć nad zmianą modułu Bluetooth na nowszy najlepiej chyba z końcówką AA
Mam pytanko, mam w kierownicy przyciski do telefonu i chciałbym to uruchomić, znaczy zestaw głośnomówiący... co potrzebuję ?
Ten moduł bluetooth ? mikrofon chyba ? co jeszcze ?
może znacie numery części ?
oczywiście A3, 2006 rok sporktback
Łukasz
Napewno wszystko masz w samochodzie raczej nic nie musisz dokladać , włącz stacyjke nastepnie włącz w tel bluetooth i daj na wyszukiwanie urzadzeń , znajdzie ci urzadzenie Audi.... dajesz połącz a gdy poprosi cie o podanie kodu to wciskasz domyslny 1234 i to wszystko
Panowie może ktoś z was coś mi podpowie
Znajomy kupił audi A4 i ma radio concert 2 i łączy sie z radiem przez bluetooth i wszystko działa jak zestaw głośnomówiący fajna sprawa
Ja mam takie samo radio jak on i u mnie kapa nie wykrywa żadnych urządzeń co muszę zmienić u siebie żeby było tak jak on to ma. Wystarcze zmienić to urzędzenie odbiorczo-nadawcze (moduł BT)
Pozdrawiam
Moduł BT jest oddzielnym urzadzeniem i poprostu trzeba go dokupic i zamontowac
Ok dzięki wielkie
A wiesz może ile taka przyjemność kosztuje
Pozdrawiam