|
A to nie musi byc cos takiego? :
http://allegro.pl/bluetooth-audi-rns...380210335.html
krzyss vel Qkill
Bylo 3 x A3 a teraz jest smart roadster
Ja mam moduł bluetooth z oznaczeniem na końcu C i nokia N95 łączyła sie ale nie zczytywało kontaktów i nie pokazywało kto dzwoni ani ostatnich połączeń na fisie tez nie pokazywało kontaktów a jak zmieniłem telefon na Nokie N97mini wszystko działa ku mojemu zaskoczniu bo wyczytałem gdzieś że czym nowszy telefon to trzeba w miare najnowszy moduł bluetooth najlepiej z oznaczenien AA
Ostatnio edytowany przez zielony999 - 26-12-10 o 13:13
Hmmm , moduł z oznaczeniem C na końcu Nokia N97 działała bez problemu wszystko zczytywało natomiast Nokia N8 nie działa to znaczy łączy się ale nic nie zczytujebędzie trzeba pomyśleć nad zmianą modułu Bluetooth na nowszy najlepiej chyba z końcówką AA
Mam pytanko, mam w kierownicy przyciski do telefonu i chciałbym to uruchomić, znaczy zestaw głośnomówiący... co potrzebuję ?
Ten moduł bluetooth ? mikrofon chyba ? co jeszcze ?
może znacie numery części ?
oczywiście A3, 2006 rok sporktback
Łukasz
Napewno wszystko masz w samochodzie raczej nic nie musisz dokladać , włącz stacyjke nastepnie włącz w tel bluetooth i daj na wyszukiwanie urzadzeń , znajdzie ci urzadzenie Audi.... dajesz połącz a gdy poprosi cie o podanie kodu to wciskasz domyslny 1234 i to wszystko
Panowie może ktoś z was coś mi podpowie
Znajomy kupił audi A4 i ma radio concert 2 i łączy sie z radiem przez bluetooth i wszystko działa jak zestaw głośnomówiący fajna sprawa
Ja mam takie samo radio jak on i u mnie kapa nie wykrywa żadnych urządzeń co muszę zmienić u siebie żeby było tak jak on to ma. Wystarcze zmienić to urzędzenie odbiorczo-nadawcze (moduł BT)
Pozdrawiam
Moduł BT jest oddzielnym urzadzeniem i poprostu trzeba go dokupic i zamontowac
Ok dzięki wielkie
A wiesz może ile taka przyjemność kosztuje
Pozdrawiam
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)