To moze Lorku? :>
Printable View
To moze Lorku? :>
ja sie pisze na wyjazdy na moto ;-),
Czestochowa to masakra jazda katowicka -powodzenia z dziurami
na bemowo moto o ile bedzie pogoda jak nie to czyms padlowatym podjade ;-)
a cos wiecej o tym gumo.... co organizuje honda jak to wyglada?co to jest bo ja i orientacja w terenie to kiepsko dlatego do moto nawigacje mam ;-) i wtyczke zapalniczki sam zrobilem ;-)
LORK, Ty lepiej na Bemowo przyjedź ;):thumbright:
Lorku, Ghymkane masz na mysli? Poczytaj, poogladaj filmiki na youtube i bedziesz wiedzial o co kaman ;) A co do Krynicy, to jestes zainteresowany? Ta sobota! O ile oczywiscie pogoda dopisze i nic mi nie wypadnie. Wstepnie 20zl zaliczki zaplacilem, wiec planuje uderzyc.
No ogladalem ale nie wiem dalej w tym o co chodzi ..to nauka jazdy tak? tylko ze trzeba zapamietac traqse czy jak?skad wiedziec gdzie jechac i co robic? przeciez tego jest duuzo i ja osobiscie w zyciu nie zapamietam
co do krynicy w ten weekend slaabo... mordeczki musze w niedziele odwiedzic na spedzie na bemowie ;-)
Ghymkana, to takie zawody weekendowe a nawet jednodniowe. Trasy sie uczysz (wbrew pozorom jest bardzo latwa i dobrze wyrysowana) i pociskasz na czas. Kto krocej ten lepiej. Proste :D
To jest ta niedziela?! Kurcze, ja to jakis nieogarniety jestem. Jesli ta, to odpadam z powodu Krynicy. Jesli inna, to jestem w tym :D
to odpadasz ;)
Michal, zrobisz sobie prawko to polecimy do Krynicy drugi raz! Na ten weekend juz mam zgrana calkiem mocna ekipe, wiec raczej nie zrezygnuje. Kiepsko wyszlo z tym Bemowem w takim razie.
mod: Zaczyna się robić OT...
18.000tys , wydech myslalem o yoszi ;-) ale zostaje fabryczny bo ladnie brzmi poza tym pewna mordeczka wciaz dzwoni wiec nei bede zmianial
koledzy jakby ktoś z was/waszych znajomych lub znajomych znajomych szukał TLS'a to niestety dla mnie go sprzedaję ;p
http://otomoto.pl/suzuki-tl-tl-1000-...-M2551876.html
ja tam serwis robie co roku - tak samo z samochodami-tak juz mam ze cenie bezpieczenstwo ;-) a jutro moze na bemowo smigne moto
jeśli chodzi o fazera to najladniejsze malowanie to biały w czerwone paski na baku i w wersji S2 jest cudny
sprytny, swieta prawda. Ja juz nabilem 29tys i wlasnie sie zabieram za zawory, gazniki, swiece. Reszte akurat juz mam wymieniona. Moze zrobie jeszcze lagi. Lork, na pewno nie robisz tego co rok, bo byloby to bezcelowe ;)
BTW, w weekend pekło u mnie 1tys km :D :D Piekna sprawa taki wypad nad morze. Za Czestochowe podziekowalem ;) W tym roku juz jakies 4tys km zrobilem :D :D
moj serwis moi drodzy mi to robi wiec ja nie wiem co i jak ;-) ja poprostu mam jezdzic i tyle ;-) a km jest 21 dokaldnie ;-)
Dobra Larius, nie kozacz ;) Niektorzy niestety maja problemy jeszcze z taka rzezba ;)
A u mnie po Krynicy wszedl jeszcze problem z łancuchem. Znowu wisi. Powinienem go wymienic, ale naciagne go chyba po raz ostatni i jak finansowo bedzie ciut lepiej to wtedy łyknę nowy zestaw.
Ja mam do zrobienia jeszcze hamulce przód i świeczki :/ Ale czekam na kasę bo jeszcze opony chce kupić. Póki co Audi idzie na bok. A chciałem sprężyny kupować i wydech zrobić :)
Sprytny, u mnie w sezonie letnim OOOO cały czas jest na boku. Czasami sie zdarza ze przez miesiac tej fury nie rusze ;) Motocykl troche kosztuje, ale jakbym uzywal tyle samochodu, to koszta bylyby porownywalne, ale za to frajda sporo mniejsza ;|
Ja też latam troche, obecnie mam Honde FMX650. Miałem lecieć do Częstochowy ale mam lekką kontuzje i nie wybierałem sie w dalsze trasy to ze znajomymi pojechalismy sie przejechać, niestety dla jednego z nas to była ostatnia przejazdzka :( Na zakręcie w prawo scieło mu tył i poszedł prosto pod jadącego z na przeciwka busa, na moich oczach... :( po 4h zmarł na stole operacyjnym :(
Szczerze to nie mogłem dojechać do domu, a teraz prędko na motor nie wsiąde po takim widoku...
Uważajcie koledzy !
Lary kiedy lecimy odwiedzic kogos ;-) moze by do Strazaka sie karnac albo do szczecina badz nad morze!!!! oooo wlasnie nad morze na rybke i do domu ;-) Malik piszesz sie czy znow sie wymigasz ;-) hehe sprytny tez moze dolaczysz i cala reszta co czyta i ma jakiegos komarka w garazu?
Lorku, dolaczam sie! Zapodaj haslo i jestem! Oby nie ten weekend (swieta) i nastepny (kumpel ma wesele)! Juz ostatnio mialem z Wami leciec po weselu, ale do 18 chyba napruty jeszcze bylem ;) w zwiazku z tym, teraz takich obietnic nie skladam. Zapodajcie jakis termin.
Morze to za daleko na 1 dzień. Mazurki jeszcze da radę :D
Mazury moga byc rowniez. Mi tam praktycznie pasuje kazda trasa :D Moze fakt... Daleko. Jak na jeden dzien to bylaby masakra. 800km? Sporo! Ale tak do 600 to jestem w stanie ogarnac! ;)
Włodek zajmuj sie robieniem prawka a nie tu ze Szczytnem wyjezdzasz! ;)
włodziu teraz święta, może jakoś później, ale jestem za!
Oczywista oczywistosc, ze w swieta chyba nikt nie wyskoczy dalej niz 50-100km. W koncu rodzina i ten klimat ;) Ale po swietach jestem zwarty i gotowy.
jedziem jedziem ja siem piszem
A ja wczoraj pierwszy raz odwalilem taka maniane. Przez ostatnie 1,5 sezonu nalatalem jakies 19tys km i dopiero wczoraj popelnilem niezly blad. Pociskalem sobie po poludniu do domu do Kosowa. Pierwszy raz w mojej historii smigania na moto nie zmiescilem sie w zakrecie. Samochod jechal z naprzeciwka i wyjechalem mu na czolowe. Zdazylem sie zmiescic, ale bylo cieplo. Ogolnie po tym zakrecie przeanalizowalem wszystko i wiedzialem jakie bledy popelnilem. Predkosc jeszcze byla znosna, zle technicznie zakret wzialem i taki byl final. Pozostalem 60-70km jakie mialem przebyc do domu, juz nie sprawialo mi radosci. Zly bylem na siebie.
malik, nie rób więcej takich rzeczy, bo skończysz szlifem, a ja nie chcę od Ciebie kupować moto po kolizji ;);):D
Następnym razem kładz się i maneta opór :D I jakoś będzie :D
Hehe, chlopaki sie wie ;) Ogolnie od razu wiedzialem jakie bledy popelnilem, dobrze ze mam taka swiadomosc ;) Czlowiek caly czas sie uczy.
uwazaj na siebie bo moto nie wybacza bledow.....
Założyłem szybkę do swojego bzyka - niesamowita różnica.... Wcześniej już przy 140 mocno mnie ściągało z siodełka... Teraz 170 i nic :D Ostro :D
Nie będziesz miał owadów na ubraniu ;):thumbright:
(LORK ostatnio dał porównanie;))
Larius, pokaz ta szybke. Na przyszly piatek planuje uderzyc do Radomia na tor. Jacys chetni?
Tak to wygląda :)
Uaaaaaaaa, konkret owiewka, nie byle jakie gowno. To musi spelniac swoja funkcje! :D
a ja dzisiaj swoim bzyczkiem (kosiarka 4T) zrobilem ponad 100km po wawce a wskaznik od paliwa ledwo drgnol ha macie tak ? :D
lari owiewka zaje..... :thumbright:
Nie mam wskaźnika :P
To teraz tak bardziej na temat.
Jakie oponki polecacie? Moto jak wiadomo, większość miasto + trasa, na torze jak będę to okazjonalnie. Zależy mi na tym, żeby na mokrym była dobrze przyczepna i przewidywalna! Cena w sumie nie gra roli.