To moze Lorku? :>
To moze Lorku? :>
|
ja sie pisze na wyjazdy na moto,
Czestochowa to masakra jazda katowicka -powodzenia z dziurami
na bemowo moto o ile bedzie pogoda jak nie to czyms padlowatym podjade
a cos wiecej o tym gumo.... co organizuje honda jak to wyglada?co to jest bo ja i orientacja w terenie to kiepsko dlatego do moto nawigacje mami wtyczke zapalniczki sam zrobilem
![]()
Ostatnio edytowany przez LORK - 12-04-11 o 14:56
...po prostu mordeczki ...
Nie pij, gdy prowadzisz - Za dużo się rozlewa.....
LORK, Ty lepiej na Bemowo przyjedź![]()
Lorku, Ghymkane masz na mysli? Poczytaj, poogladaj filmiki na youtube i bedziesz wiedzial o co kamanA co do Krynicy, to jestes zainteresowany? Ta sobota! O ile oczywiscie pogoda dopisze i nic mi nie wypadnie. Wstepnie 20zl zaliczki zaplacilem, wiec planuje uderzyc.
No ogladalem ale nie wiem dalej w tym o co chodzi ..to nauka jazdy tak? tylko ze trzeba zapamietac traqse czy jak?skad wiedziec gdzie jechac i co robic? przeciez tego jest duuzo i ja osobiscie w zyciu nie zapamietam
co do krynicy w ten weekend slaabo... mordeczki musze w niedziele odwiedzic na spedzie na bemowie![]()
...po prostu mordeczki ...
Nie pij, gdy prowadzisz - Za dużo się rozlewa.....
Ghymkana, to takie zawody weekendowe a nawet jednodniowe. Trasy sie uczysz (wbrew pozorom jest bardzo latwa i dobrze wyrysowana) i pociskasz na czas. Kto krocej ten lepiej. Proste![]()
To jest ta niedziela?! Kurcze, ja to jakis nieogarniety jestem. Jesli ta, to odpadam z powodu Krynicy. Jesli inna, to jestem w tym![]()
to odpadasz![]()
Best ET: 14.764@1/4mile
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)