Cytuj Oryginalnie napisane przez kaska777 Pokaż post
Morgan z całym szacunkiem ale przewaliłam całe forum oraz privy do weteranów i jakoś nikt się konkretnie nie wypowiedział w temacie. Opisałam swój przykład bo inni też mieli ten sam problem. Teraz Wasze sugestie to dla mnie off na forum bo klima już działa. Nie miałeś takiego problemu nie wypowiadaj się na forum. Domysły bez doświadczenia nie wnoszą nic do tematu. Jednak gdy zmagałeś się z podobnym problemem to opisz swój przykład bo chyba od tego jest forum a nie by się mądrzyć bez konkretów? Co nie?
Kasiu Rozumiem, że po przeczytaniu forum stałaś się wybitną specjalistką od klimatyzacji ale w dalszym ciągu nie rozumiesz mojego prostego pytania. Twój problem został już rozwiązany i nie ma co drążyć. Miro dokładnie Ci opisał o co chodziło - trzeba było wykonać tylko adaptację. Jest to rzecz prosta, szybka, standardowa. Nie zaliczył bym tego do żadnych napraw - wykonywałem to już dziesiątki razy. Ktoś Cię zrobił w bambuko wciskając teorię o skasowaniu błędów jako przyczynę nie działania klimy i tyle. A Ty ją nie potrzebnie rozprzestrzeniasz. Ja się tylko zapytałem kto to zrobił - czy ASO czy jakiś lokalny szwagier mechanika. Bo jeśli ASO to trochę wstyd i już