Strona 156 z 187 PierwszyPierwszy ... 56106146154155156157158166 ... OstatniOstatni
Pokazane rezultaty 1,551 do 1,560 z 1870

Temat: Sa tutaj motocyklisci? :)

Donator Akumulator >sebek<'s Avatar
    Data dołączenia
    Feb 2008
    Miasto
    Warszawa / Zamość
    Auto
    Laleczka CBR / A4 1.8T Q
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    67 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez LORK Pokaż post
    sebek cos Ty za szajs kupil )) ????
    a kupilem od takiego podrzednego handlarzyny na bazarze

Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać

matttm's Avatar
    Data dołączenia
    Dec 2007
    Miasto
    Tomaszów Mazowiecki
    Auto
    Ford Focus RS
    Model
    Inny
    Silnik
    inny

Domyślny

Jest ktoś z Rzeszowa kto mógłby sprawdzić mi moto?

pajak381's Avatar
    Data dołączenia
    Apr 2010
    Miasto
    Włocławek/...
    Auto
    AUDI
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8 AGN
    Podziękował
    3 razy

Domyślny

matttm ja nie jestem z rzeszowa ale kupiłem moto od gościa motodar chyba nazwa taka i koleś uczciwy ma dużo moto w ofercie z włoch jeżeli to taki gość to mogę polecić byłem u kilku innych ale kicha...jakbyś wrzucił jakiś link aukcji czy coś byłoby łatwiej

Data dołączenia
    Feb 2008
    Miasto
    Warszawa / Zamość
    Auto
    Laleczka CBR / A4 1.8T Q
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    67 razy

Domyślny

Nowe aku juz na miejscu, Laleczka pali po zimie od strzala

musze kupic oponke na przod, co myslicie o tej: http://allegro.pl/opona-michelin-120...045285762.html

Kiedy Facet mówi, że coś zrobi to to zrobi! I nie trzeba mu o tym co pół roku przypominać

szataniszcze's Avatar
    Data dołączenia
    Apr 2009
    Miasto
    Pruszków
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 5d
    Silnik
    1.9TDI ASV
    Podziękował
    25 razy

Domyślny

świetne oponki w dobrej cenie co prawda jest już 3 generacja, ale ja założyłem w tamtym roku komplet takich i jest mega dobrze
    może nie upalałem ich tak jak malik upala na torze, ale na treningach na placu wychylam sie do momentu przycierania podnóżkami o asfalt i żadnego uślizgu nie uświadczyłem także ja osobiście polecam.
    Jeżdżę dosyć normalnie i spokojnie, więc jak dla mnie 100% satysfakcji.

Data dołączenia
    Feb 2008
    Miasto
    Warszawa / Zamość
    Auto
    Laleczka CBR / A4 1.8T Q
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    67 razy

Domyślny

Dzieki, w takim razie biore, nie ma sie co zastanawiac

szataniszcze's Avatar
    Data dołączenia
    Apr 2009
    Miasto
    Pruszków
    Auto
    Audi
    Model
    A3 8L 5d
    Silnik
    1.9TDI ASV
    Podziękował
    25 razy

Domyślny

na placyku ludzie mówili że świetnie się kleją asfaltu - ludzie którzy mieli, a nie mądrale co gdybają czego nikt nie powiedział mi o road 2 i 3. Mało tego, stare 4-letnie oponki - też road1- sprzedałem jeszcze za 100 koleś który kupował tył ode mnie to mówił że miał road2 i miał uślizgi...(ale skolei jakiej jakości miał i ilu letnią też nie wiemy?... a skoro kupował ode mnie 4 letnią to tamtą mógł mieć też starą). Także jak jeździsz jak biały człowiek na dwóch kołach, nie pokonujesz rond 180 na godzine to są normalne dobre opony z tradycją

sprytny's Avatar
    Data dołączenia
    May 2010
    Miasto
    Gliwice
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8 AGN

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez >sebek< Pokaż post
    Nowe aku juz na miejscu, Laleczka pali po zimie od strzala

musze kupic oponke na przod, co myslicie o tej: http://allegro.pl/opona-michelin-120...045285762.html

rocznik 2009. trochę stara. w sumie końcówka 2009 ale pytanie w jakich warunkach była trzymana. mamy 2013 to ponad 3 lata:/

a i rozumiem, że latasz cbr? to pilot roady są do turystycznego pykania. dużo w trasie po prostych. to ok. ale jak chcesz poszaleć to weź pilot power 2 ct.
    ja teraz poluję na diablo supercorsa.

- - - Aktualizacja postu - - -

Cytuj Oryginalnie napisane przez >sebek< Pokaż post
    kiedy zaczynasz sie czuc zbyt pewnie to znaczy ze trzeba albo zmienic moto na cos przed czym nadal bedziesz czul respekt albo przestac jezdzic...to jedna z pierwszych porad jakie uslyszalem od bardziej doswiadczonych Kolegow motocyklistow kiedy zaczynalem jezdzic

trochę bzdura na max. bo wychodzi na to, że przez dobrych parę lat nie będziesz miał opanowanego motocykla bo wskakujesz na mocniejsze sprzęty. Chyba bardziej im chodziło o ten moment gdy w pierwszym swoim sezonie zaczynasz się czuć pewnie. i to Cię szybko zgubi. Podchodź z odpowiednim szacunkiem do maszyny, MYŚL i ominie Cię ten efekt.
    Ja sam po przejściu z 600 na litra miałem gorsze początki. Nagle okazało się, że popierdzielam wolniej niż na 600. Musiałem się "wjeździć" trochę. Po paru miechach już wiedziałem co i jak i znowu naginałem. Ale podchodziłem do motocykla z szacunkiem bo 170 kucy to nie mało i łatwo Cię wyrzuca z siodła. Parę razy jajka zrobiły się mokre ale wyszedłem bez problemowo z tych sytuacji. oczywiście wszystko przez moją głupotę.

Peugeot 106 1.1 XR 92' -> Renault Megane 1.6 8v 97' -> Audi A3 1.8 97' -> ?

Data dołączenia
    Feb 2008
    Miasto
    Warszawa / Zamość
    Auto
    Laleczka CBR / A4 1.8T Q
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    67 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez sprytny Pokaż post
    trochę bzdura na max. bo wychodzi na to, że przez dobrych parę lat nie będziesz miał opanowanego motocykla bo wskakujesz na mocniejsze sprzęty. Chyba bardziej im chodziło o ten moment gdy w pierwszym swoim sezonie zaczynasz się czuć pewnie. i to Cię szybko zgubi. Podchodź z odpowiednim szacunkiem do maszyny, MYŚL i ominie Cię ten efekt.
    Ja sam po przejściu z 600 na litra miałem gorsze początki. Nagle okazało się, że popierdzielam wolniej niż na 600. Musiałem się "wjeździć" trochę. Po paru miechach już wiedziałem co i jak i znowu naginałem. Ale podchodziłem do motocykla z szacunkiem bo 170 kucy to nie mało i łatwo Cię wyrzuca z siodła. Parę razy jajka zrobiły się mokre ale wyszedłem bez problemowo z tych sytuacji. oczywiście wszystko przez moją głupotę.
    byc moze odpowiem Ci za kilka lat

chrupek88's Avatar
    Data dołączenia
    Sep 2009
    Miasto
    gliwice
    Auto
    BMW
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    6 razy

Domyślny

Sprytny dobrze mówisz mówi, sam jeżdżę 600 już 2 sezony i mi to wystarcza, miałem okazje jeździć gixerem 1000 i to już jest pocisk(z 2 biegu na koło). Trzeba uważać jak się odkręca manetkę. Pytanie tylko czego wymagamy od motocykla. A co do opon to ja jeżdżę na Pirelli diablo rosso i też tył będę miał do wymiany .
    Lubię zapierd***ć

Strona 156 z 187 PierwszyPierwszy ... 56106146154155156157158166 ... OstatniOstatni

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania