Warhammer - chyba nie da się zakodować licznika z przedlifta do polifta (różne immo). Jeżeli się mylę to proszę mnie poprawić[/QUOTE]
nie mylisz sie
Warhammer - chyba nie da się zakodować licznika z przedlifta do polifta (różne immo). Jeżeli się mylę to proszę mnie poprawić[/QUOTE]
nie mylisz sie
auto-DIGITAL, elektronika samochodowa, naprawa kodowanie liczników, sterowników ABS ESP AIR-BAG SRS ECU DPF ... programowanie ochrona komponentu
|
Kolejny problem, za pomocą kabelka VAG K+Can Commander 1.4 China nie moge odczytać pinu, wchodzę w program i po lini K mam wybór kilku rodzajów licznika, próbowałem na każdym i nie odczytuje nic a na liczniku wyświetla FAIL, gdzie jest problem ?
Przez Vagtacho z mojego MM4 zczytało mi kod 5 cyfrowy z nowego VDO zakupionego zczytało 4 cyfrowy,przez Cancommander z kupionego A ngo;a VDO zczytało mi kod 4 cyfrowy a z mojego MM4 wyswietlało mi jakis passat MM4 i cos niechceiało sie łączyc
1.8-125km->1.8T-180km
Mirek Miro piszesz bzdury.
Co to za kodowanie do benzyny???
- - - Aktualizacja postu - - -
Wybierasz Audi A3/A6-2001 czy jakos tak
Acha powiedz mi jeszcze jakiego koloru jest pokrywka z tylu tego nowego licznika. Jesli jest biala to jest Jaeger poliftowy z pelnym fisem i do tego potrzeba vag tacho.
- - - Aktualizacja postu - - -
Jurek do tego nowego licznika i tak potrzebujesz can commandera jak to jest polift. Nie przejmuj sie tym pinem 5 cyfrowym.
Nie moge odczytać pinu ani w starym liczniku ani w nowym, oba to poliftowe 8L920930 Jaggery, vag commander 1.4 nie ma opcji "Audi A3/A6-2001". Jestem w kropce.
Wiec tak jak napisalem Vag Tacho potrzebujesz dla Jaegerow.
A jak ściągne vag tacho to podejdzie mi z kabelkiem tym co mam do commandera?
Nie niestety musi byc do tego odpowiedni kabel
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)