Cytuj Oryginalnie napisane przez Mateusz1900tdi Pokaż post
na serwisie występuje również jako całość tak że raczej nie znajdziesz samej gumy. przecież powerflex jest dobry. mogłes założyć strongflexa to zobaczyłbyś jak trzęsie power u mnie wymiata
Nie masz wibracji? Zastanawiam się czy to również nie jest wina odchudzonego koła zamachowego i sprzęgła zmienionego na jednomas. Fakt, drżą plastiki i myślę czy to wina wkładki czy po prostu jeszcze innych elementów zawieszenia silnika/skrzyni, które mogą być zużyte. Po opiniach w necie wolałem dopłacić do powerflexa niż strongflexa wkładać i potem wymieniać go...nie oszczędzam na częściach do auta - prędzej na sobie niż na aucie <rotfl>

Generalnie ta wkładka była by bardziej długowieczna gdyby zrobili jakieś połączenie gumy i poliuretanu warstwowe. w sumie nawet nie musiałoby być to połączone w całość jeśli poliuretan się nie łączy z gumą łatwo, a byłoby sztywne + tłumiło drgania.... nie? Może by tak zlecić taką hybrydkę z wymiarami tej firmie polskiej co robi poliuretany pod każdy wymiar....? W sumie jakby wyszło niedrogo... pomyślę chyba o tym po majówce a na razie na full poli pośmigam chyba jeszcze.