nad tym też się zastanawiałem. Gdzie znajdę więcej Twoich zdjęć? Bo w wątku w I poście zupełnie inne lampy, a na zdjęciu z sygnaturki nie widzę za duzo
nad tym też się zastanawiałem. Gdzie znajdę więcej Twoich zdjęć? Bo w wątku w I poście zupełnie inne lampy, a na zdjęciu z sygnaturki nie widzę za duzo
|
ale badziew wybrałeś filto
a te drugie lampy ma norbert nasz
oczywiście polifty najlepsze
ja kiedyś nawet tak miałem oklejone
Uploaded with ImageShack.us
jeśli już koniecznie chcesz wymienić na coś innego to te mi najbardziej się podobają tylko cena chora
http://allegro.pl/lampy-tylne-diodow...458203071.html
tylko zastanawiam sie jak te Norberta beda na ciemnym aucie wyglądać..
Witam posiadam lampy fk angel eyes z przedliftu i mam wrazenie ze lampa ta od pasazera swieci za bardzo do srodka czy tak mam byc?
Uploaded with ImageShack.us
Powiedz mi jak to ustawic![]()
Nie wiem czy te "Angele" da się ustawić. Ogólnie wszyscy raczej omijają to z daleka.
A3 8L Hatchback 3D 1997r [1.6 AEH - 101/145] → A3 8L Hatchback 3D 2001r [1.8t AUM - 229/322] → A4 B6 Avant 2002r [1.9tdi AVF - 164/374] → A3 8V Limousine 2015r [2.0tfsi CNTC - 343/487]
tswksu (05-09-13)
Regulacje to może i to to ma ( nie pisałem, że nie ) tylko czy to coś daje to nie wiem.
ja miałem podobnie w Sonarach, tylko że mi lewa lampa uciekała na prawo.
próbowałm kręcić regulacjami, ale nic to nie dało-ten model tak ma :/
ale próbuj dalejmoże się uda. Koniecznie znajdź 2 regulacje - bo 2 powinny być
jedna od razu żuca się w oczy, a druga jest tak troche ukryta w dziurce jak byJedną nie zniwelujesz takiego wychyłu
![]()
tswksu (05-09-13)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)