Dziwne bo czytalem tutaj że niektórzy klikali przyciski od klimy i nawet na przycisku sie nie właczało, a ja zrobiłem taki teścik. Wyłączyłem Auto, i włączyłem ECON czyli nie ma klimy obroty spadły lekko, wyłączyłem ECON i obroty wieksze czyli chyba klima zadziałała, no a pogoda to jakies 1 stopień był.
Do tego dochodzi dziwne zjawisko jak dla mnie, przy 18stopniach jak mam ustawione dmucha mi ciepłym, przy 19 tak samo, Zejde niżej niz 18 czyli LO, właczają mi sie full wentylatory i wieje chłodem, czy to tak ma być? moim zdaniem 18 stopni to 18 powinno dawać a nie takim ciepłym dmuchać jak na przykład 22stopni.
Teraz w zime ile ustawiacie stopnie u siebie? ja np 20 i auto albo 21 i jest mi w sam raz moge w koszulce jezdzic ;p, może dziwnie sie odwołam ale w domu temp mam 24 i jest idealnie, spadnie na 23 i czuje dużą różnice że jest zimniej a w aucie nie. U mego brata w mercedesie w203 mamy zawsze na siebie 23stopnie i jest idealnie ponizej chlodniej a w moim audi dopiero na LO czuje zimny powiem. Bo tak sie zastanawiałęm że latem jesli ustawie 18 i mi bedzie ciepłym walić to lipa... bo sie ugotuje a powinno być przecież zimne w miare.