Cytuj Oryginalnie napisane przez flito Pokaż post
siema
Stwierdziłem że jednak jak ksenon to ori, więc tego będę powoli kompletował (lampy, spryski, itd) , a póki co zwykła soczewka zostanie. Chciałem uzyskać podobny efekt do ksenonu na zwykłych żarówkach, kupiłem Osram Cool Blue Hyper White 5000k ( te bez homologacji).

no i co... i gówno widać :/:/ Owszem, na aucie wyglądają świetnie, ale jak jadę to praktycznie nic nie widzę.. (HIDy ładnie dawały, a tutaj tragedia.. ) Jeżdżę naprawdę sporo, więc dobre oświetlenie to podstawa, tym bardziej, że teraz noc zapada wcześniej. Do HIDów nie wróce narazie właśnie przez mandaty, i CB dużo lepiej zbiera teraz.
Cytuj Oryginalnie napisane przez flito Pokaż post
a ja mam TYCe właśnie z tej aukcji od typa z Radomia , zarówno tył jak i przód i świeca bardzo dobrze. Oczywiscie trzeba porządne żarówki wsadzić
Jakoś się to gryzie Bo ja dopiero po wrzuceniu HIDow coś widzę, a myślę na Hella bym i bez tego dał radę. Więc jeśli chodzi o tył mogę polecić, jeśli przód to bym się zastanowił 2 razy.

PS jeśli chodzi o HID to 4300K i byś sobie jezdził bez problemu, a przy 6000K to się nie dziwię, że rzucałeś się w oczy jak gwiazda betlejemska w Wigilie