istnieje jakiś inny bordnetz żebym mógł na nim zakodować*nieskrętne poliftowe bixy? nigdzie nie mogę znaleźć wersji K![]()
istnieje jakiś inny bordnetz żebym mógł na nim zakodować*nieskrętne poliftowe bixy? nigdzie nie mogę znaleźć wersji K![]()
|
Witam. Zmieniłem borda z C na K chcąc aktywować doświetlanie zakrętów i dodatkowe menu w fisie i mam problem, zakodowałem wszystko jak jest to wcześniej opisane i obie funkcje mi nie działają. kolejny problem to zakodowałem światła do jazdy dziennej na halgenach w trybie "amerykańskim" i po zaciągnięciu ręcznego nie gasną. bord nie wywala żadnych błędów. Ma ktoś jakieś sugestie?
kolego miałeś podobny problem, co zrobiłeś że zadziałało doświetlanie zakrętów?
Zimna diagnostyka - nie sprawdza zarowek i mozesz wlozyc zarowke led.zaznaczylem wewnetrzny algorytm sterowania swiatlami oraz bit 3 .4 kierunkowskazy poprzez halogeny .Wczoraj sie bawilem i mi sie zrobilo doswietlanie podczas wlaczenia kierunku a mialem tylko podczas ruchu kierowinicy prosze o pomoc zeby wrocilo do normy tzn doswietlenie tylko poprzez ruch kierownicy
Doszedłem ze ma tak byc jak przy wlaczaczonych kierunkach jak i przy skrecie kierownicy.Fajnie ze w trybie USA halogeny w dzien sie nie zapalaja. tez mam tak ze jak zaciagne reczny to swiatla nie gasna
Ostatnio edytowany przez medykkfor - 16-02-14 o 19:07
My life be like Ooh Ahh...
... wracam do gry![]()
BKD+GTB2260VK = 245ps/510Nm
by EvolutionMotorSport
mój golf mk1 http://www.a3-club.net/forum/showthr...57#post1331057
Witam,
Ja mam problme z ustawieniem długich/halogenów jako świateł do jazdy dziennej.. wyskakuje ciągle problem i nie akceptuje mi halogenow na wylaczonych swiatlach.. to samo jesli daje na auto i chce zeby dlugie byly jako dzienne.. (w a4 robilismy to i dzialalo)
sterownik w moim 8p 8p0 907 279 C ... moze cos pomozecie
Doposażanie - Elektryka - Diagnostyka Grupy VAG
Próbowałem tak.. nie chcą się w ogóle zapalić.. a jak zapalały to razem z pozycyjnymi..
jak chce na koncu zaakceptowac to wyskakuje blad
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)