|
Do 8P 3D 2006 600 i 475 czy 650 i 475?
Roznie pisza na aukcjach allegro i zglupialem juz.
Niestety nie mam jak fizycznie u siebie sprawdzic dlugosci.
Odświeżam staruszka, bo mam problem. Kupując swoją Audi miałem problem tego typu, że wycieraczka lewa podczs pracy na środku szyby zachaczała mi o prawą. Ich wymiary były takie: 535mm i 480mm, plus do tego prawa nie dolegała mi do szyby. Postanowiłem kupić nowe Bosha, profilowane z tym, że zmniejszyć długość lewej aby nie haczyła. Kupiłem 500mm lewą prawą zostawiłem taką samą z nadzieją, że skoro są profilowane to będzie ładnie dolegać. Niestety ani jdno ani drugie się nie zmieniło. Wycieraczka nadal nie dolega na końcówce, a lewa nadal ociera się o prawa ;/ Co robić? Wydaje mi się, że to może być złe ustawienie całego ramienia( to samo zasugerował mi sprzedawca w sklepie motoryzacyjnym), ale nie do końca jestem pewien.
Jeżdżę do pracy codziennie 80 km. Ale na zmianę z dwoma jeszcze kolegami. Każdy jeździ swoim autem. Koledzy cuduja kombinują a to bosh a to te takie całe gumowe. A to z hipermarketu a to z profesjonalnego sklepu. A ja kupuję zwykle grafitowe na lotosie. I pytają mnie gdzie ja takie dobre wycieraczki kupuje. Panowie polecam, cena taka ze można co rok zmienić. Na upartego można dłużej jeździć tylko po co. Przez rok sprawdzają się doskonale a po zimie można myślę ewentualnie o zmianie.
Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
Podpowie ktoś co z tym zrobić? Skoro powinna być 530mm a u mnie już 500mm się ociera o prawą to może ramiona nalezy wymienić?
Ale w którym punkcie ci się ociera? Najlepiej pokaż fotkę
ja ma boscha starego typu i jest klasa
wymiary poniżej
Do 8P kupiłem VALEO Silencio Xtrm VM310 600+475 mm dałem 115 dostawa gratis kurierem.
http://www.motointegrator.pl/produkt...m310-600475-mm
Używam od grudnia ...jest ok.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)