|
Niestety nie mam mozliwosci podmiany.Zastanawiam sie czy nie kupic gotowego panelu z klimatyzacją.Na allegro mozna kupic za 150 zlotych.Chyba ze mozna sam komputer wymienic.Czy jestem w stanie to zrobic sam czy tzreba jechac do elektryka?Moze ktos jest z wawy kto moglby pomoc w sprawdzeniu i zrobieniu podmiany w celu testu?
5s szukania... http://www.a3-club.net/forum/showthr...535#post786535
Czy klimatyzacja powinna chłodzić zawsze, czy tylko po wyłączeniu trybu ECON? Nabiłem swoją, rurki pod maską szronią, a ja mam wrażenie że efekt mierny. Na dniach wymienię kabinówkę. Chodzi o to że po wyłączeniu trybu ECON słychać że wieje powietrze, jednak nie leci przez zaden nawiew. Po właczeniu ECON leci normalnie stąd skąd chcę
A3 8P 2.0T 263KM i 394Nm - Gwinted fitmented in progress
słychać ze sie obracają klapy? jak sie obracają to jesli nie leci z zadnego z nawiewów to gdzieś musi uciekać inną dziurą lub mieli powietrze w miejscu.
Nie odgrzybiałeś jej przypadkiem u jakiś fachowców?, bo mi ostatnio tak odgrzybili i zarazem "naprawili" ze cały czas mi leci z bocznych nawiewów - pewnie się klapy przestawiły lub połamały, ty mozesz mieć przestawioną ta która przełacza obieg miedzy nagrzewnica a chłodnicą klimy, jest w złej pozycji i zamiast przełaczać to zamyka.
Ja błedów nie mam i adaptacja sliników przechodzi, ale problem pozostaje, tacy to spece tylko zepsuć potrafią, bo z eco dalej mi smierdzi.
Słychać że się przestawiają, jednak bez ECON nie wieje (a dmuchawę słychać).
Czy na ECON też powinno normlanie chłodzić?
Nie, nikt mi nie odgrzybiał
A3 8P 2.0T 263KM i 394Nm - Gwinted fitmented in progress
w srodku jest kalapa która przełacza obiegi albo przez chłodnice klimy albo przez nagrzewice i to moze ona ci sie zle ustawia/jest przestawiona, no mi "spec" zepsuł od bocznych centralnych wiec u Ciebie moze podobnie, ale mozna spróbować zrobić adaptacje
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)