2000 nie Twojeprzy dobrych wiatrach
![]()
Czy warto?
Jeżeli A3 to Twoje marzenie a za razem oczko w głowie to Warto pod każdym względem![]()
2000 nie Twojeprzy dobrych wiatrach
![]()
Czy warto?
Jeżeli A3 to Twoje marzenie a za razem oczko w głowie to Warto pod każdym względem![]()
|
Witam,
Posiadam taki problem..
Jeżeli klikam "śnieżynkę" to zawsze klimatyzacja normalnie się załączała, obroty się zmieniały - kompresor chodził.
Dzisiaj odkryłem, że po naciśnięciu "śnieżynki" ona od razu znika.. i nic się nie dzieje...
Czasami załapał, z trzy razyraz nawet sam się włączył po odpaleniu, następnie normalnie reagował chwile na przycisk
Może ktoś spotkał się z podobnym problemem i wie co może być przyczyną?
Klimatyzacja była napełniania, odgrzybiana przed wakacjami.
Audi A3 8L 1999r. 1,6 benzyna 101km
Z góry dziękuję za pomoc
Pozdrawiam.
jaka temp byla na zewnątrz jak odpalałeś klimę?
Dzisiaj to tak około 5 stopni było![]()
poniżej 5 st na zewnątrz klima sie automatycznie wyłącza
MatiG96 (07-02-16)
Wjadę na noc do garażu - dam znać czy to coś zmieniło.
Dziękuję bardzo za pomoc !
To na pewno to![]()
![]()
Dziękuję bardzo za pomoc
Dokładnie.. w garażu wszystko chodzi jak powinno.
Teraz tylko czekać na wiosnę![]()
Hej
W swojej A3 mam do wymiany zawór rozprężny. Wiem, że takowy pasuje z golfa 4, i tu mam pytanie: czy dany zawór musi być z tego samego rocznika i pochodzić z tego samego silnika, czy nie robi to żadnej różnicy ?
Witam otóż mam następujący problem z klimatyzacją.
Jakoś jesienią jadąc odczułem że klima przestała chłodzić myślałem że może skończył się czynnik, więc nabiłem klimę...dalej nie chłodzi. Kompresor "na krótko" załącza się, po pominięciu (zworka) czujnika ciśnienia znajdującego się po otwarciu maski w górnym lewym rogu klima dalej nie startuje, przekaźniki również były sprawdzone, panel climatronica również został już wymieniany i nic to nie dało. Audi a3 8l 2003r climatronic. Proszę o pomoc![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)