kody rabatowe są ważne tylko przy zakupie oferty przez internet..
kody rabatowe są ważne tylko przy zakupie oferty przez internet..
|
Zdecydowana większość kodów jest do wykorzystania przez stronę www, ale nie czarujmy się, salonom nie zależy na tym, żeby ktokolwiek zamawiał coś na www... Są też kody dla salonów (np. 6 mies za 0zł dla przenoszących numer), więc można ponegocjować.
Witajcie,
Użytkuję telefon na kartę i przymierzam się do odsunięcia na emeryturę mojej zmęczonej Nokii N8.
Przeglądając ten temat spotkałem się z duża aprobatą S4.
Ogólnie poszukuję telefonu jak najmniejszego który będzie robił w miare dobre/dobre zdjęcia.
Zastanawiam się pomiędzy S4 mini a Z3 compact, przepaść bo telefony z innej generacji.
Czy polecicie coś innego lub odradzicie tego Z3 ? Ma być android do 850 zł lub mniej.
przewaga s4 nad sony to wymienialna bateria i dużo innych ale ta konkretna różnica bije zetkę
kupiłem mojej s4 value edition(nie kupuj wykastrowanego mini)/rewelacyjny telefon
bierz s4 w ciemno
Klamamoto możesz przedstawic tą duża ilość różnic na korzyść s4 względem z3 Compact... Osobiście w tym porównaniu widzę gorujace z3 Compact chociaż osobiście poszedł bym w z3. Chyba że priorytetem jest wymiar.
Grexon jak dla mnie to:
wymienialna bateria
wymienialne obudowy
cena(również i akcesoria/części)
lepsze zdjęcia(w ciemności)
ekran
za uja bym nie kupil s4 mini, ten fon to juz mitologia, wsparcie skonczylo sie na andku 4.2. co prawda pewnie jest jakis custom z xda, ale...
jak ma byc maluch z tych dwoch to z3 compact zdecydowanie, tu nawet andek 6.0 jest
s4 mini blizej do staruszka s3 niz do s4
choc do takiej kwoty to kupilbym s5 , za ok 800zl spokojnie idzie znalezc g900f lub chociaz NEO na gwarancji od polskiego operatora ( inaczej zapomnij o gwarancji w autoryzowanym serwisie i sprawdzic czy nie ma nabitej flagi knox )
to nie sa duze telefony, a aparaty maja naprawde dobre
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
Szczerze mówiąc to ciężko jest mi wykładać taki pieniądź na kawałek LCD, którego będę użytkował do wrzucania fot, dzwonienia i pisania.
Jak sprawdzę rozkład jazdy 6 razy w miesiącu to będzie mistrzostwo. Baterie, wsparcie, chyba nie żyje takimi kategoriami, tak na staroświecko bardziej.
Dziekuje wam za wasze wsparcie.
Jakieś alternatywy dla Z3 w podobnym lub mniejszym rozmiarze ?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)