|
a KARWAN pisal cos o 3KM, wiec czy warto sie za to brac?jak ktos bedzie motal i nie wyjdzie to za drogo, to tez jestem chetny!
A4 1.9 TDi 170PS > A3 1.8T 150PS
z tym wyciagnieciem starego i robieniem na jego wzor to rozne moze byc , ja robilbym na aucie tak aby ne bylo zonka , mozna wspomagac sie markerem
z tlumnikiem drgan 1 w zupelnosci wystarczy , turbina i tak ma wlasna podporke
dp udroznia przyspiesza przeplyw spalin a to juz jest bardzo duzo , mniejsze opory powoduja szybsza reakcje na gaz , auto jedzie lepiej od dolu
kolejna wazna sprawa jest korekta programu gdyz zmieniaja sie pewne czynniki wplywajace na moc auta , przy braku takiej korekty turbina moze nam przeladowywac
[S] hamulce 256mm do 8L
ja swój to robiłem przymierzając wszystko na samochodzie i byłem wtedy pewny że nic nie będzie stukać bo spawanie na oko to nie jest najlepsze rozwiazanie.
A tłumik drgań też mam jeden 3 calowy![]()
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
Racja- sorry! pisales o kolankach nie o koniachja tak napisalem ??? gdzie?
pisalem ze uzylem na moj DP 3 kolenek ... o koniach nie przypominam sobieto przez to ze czytalem temat o usunieciu kata w AGN Marka i ten temat
![]()
A4 1.9 TDi 170PS > A3 1.8T 150PS
Audi A3 Oettinger ProjektZwo 204KM 285NM
1.8T AGU obecnie z turbina K03s z dolotem z UNITRONICa i DP 3.0" reszta 2.5 koncowy wydech
Wczesniej chip z oettingera na teoretycznie 195KM
Pakiet stylistyczny zewnetrzny i wewnetrzny wszytko ProjektZwo (jedynie dokladka przod oettinger)
Ja bralem DP 2.5'' Millteka. Droga zabawka, ale bralem caly wydech, wiec DP przy okazji. http://www.awesome-gti.co.uk/product...=6099&xSec=383
Czy cos dal? Nie wiem, bo razem z wydechem byl instalowany. Wydech (na dwoch tlumikach) jednak cos dal. W kazdym razie przy BigTurbo DP nie bedzie waskim gardlem.
S4 1.1 SLS Snow Leopard Sleeper (490KM/550Nm by ECU Project)
S3 1.1 TDi Clouded Leopard (BLT++ 220KM/440Nm by Dynosoft/ECU Project)
1% podatku na rehabilitację Ryśka: www.rysiek.nawrat.us
Sprzedam
Oryginalne koło dwumasowe do ASZ
Kompletny zestaw do swapu hamulców na 288mm
i kilka innych części...
trochę odgrzeję temat odnośnie DP czy ktoś ma może rysunki, wymiary flanszy pod k03s bo drugi dzień szukam i jakoś nic ciekawego niema
i pytanie czy 3" idzie od razu od flanszy czy otwory na śruby pozwalają na 3" otwór ?
zależy wg jakiej normy mówisz 3". jeśli masz na myśli średnicę 76mm to bez problemu to przyspawasz do flanszy i z przykręcaniem śrub nie będzie problemów. Ja do flanszy od razu przyspawałem plecionkę i jest tam miejsce do kręcenia śrub![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)