Bylem wlasnie na 007.. No film akcjiMi się podobał nawet. Daje mu 7 w skali 1-10.
ciut za szybko wszystko sie dzialo ale chyba oto tutaj chodzilo![]()
Bylem wlasnie na 007.. No film akcjiMi się podobał nawet. Daje mu 7 w skali 1-10.
ciut za szybko wszystko sie dzialo ale chyba oto tutaj chodzilo![]()
Było: A3 8l, S3 8l, Evo IX, Evo X; F10; A6 c7 3.0bTDI 380KM@770NM; W212 E63s 700KM@1000NM
Obecnie: S1000XR | A4 Allroad 8W9 | Jeep WJ 4,7 V8 | Fiat 126p 1982 | -> soon...
|
ja na OO7 bylem w 2 dzien po premierze, zatem sale cale pelne i raczej duze rozczarowanie, jak dla mnie bond stracil, nowy aktor tez nie bardzo, teraz to film podobny do Yamakasiduzo skakania
to moja opinia:d za to polecam film Rise of the footsoldier, mozna go z torrentow sciagnac, jest mega wyjechany, skala 10/10 w/g mnie.
Dodano:
Polecam rowniez wantednie ktore akcje troche bajkowe ale milo sie oglada
jumper tez dobry
![]()
Ostatnio edytowany przez cichyStw - 08-12-08 o 19:25 Powód: Automatyczne łączenie postów
Oglądalem wczoraj Transportera 3 i szczerze mowiac, oprocz zajefajnej audi s8 to duzo slabsza od poprzednich czesci. Daje 5/10.
Polecam Top Gear S11 i s12wypasne. Jeremy i spolka przechodza samych siebie. Wszystkie 12 sezonow jest mega.
Ja osobiscie nie moge sie oderwac, szkoda tylko ze juz 12 sezon sie skonczyl. Wie ktos moze czy bedzie 13:>?
byłem ostatnio na "dziewczyna mojego kumpla" i jak dla mnie zajefajna komedia można sie pośmiac polecam 8/10
Dokładnie A8 W12ogólnie się na filmie troszke zawiodłem:/ myślałem że będzie ciekawszy...
Babylon A.D.-hmm, powiem krótko- zaciekawił mnie.
Dzisiaj obejrze "Eagle eye" i zdam relacje, ponoć wkręca![]()
ja wczoraj z nudow wybralam sie na "Ile wazy kon trojanski" ktory mial byc druga "sexmisja" ...juz lepiej bylo sie nudzic w domua smialam sie najbardziej z siebie ze mialam nadzieje na dobra zabawe
1/10...
Ojca oszukasz. .matkę oszukasz. .ale Kaliego nie oszukasz
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)