hej jesli masz fisa to proponował bym ci ten drugi adapter a jesli nie posiadasz to kup sobie ten pierwszy on tez ma taka sama zasade dzialania ,mialem go u siebie i wszystko było okey.
hej jesli masz fisa to proponował bym ci ten drugi adapter a jesli nie posiadasz to kup sobie ten pierwszy on tez ma taka sama zasade dzialania ,mialem go u siebie i wszystko było okey.
Ja mam tego małego FISa, tzn. nie pokazuje mi spalania, braku płynu do spryskiwaczy, ale pokazuje otwarcie drzwi, temperaturę zewnętrzną, niski poziom oleju itd.
Czy po zakupie takiego adaptera będę miał RDS na takim liczniku czy nie???
hsv to ten drugi adapter bedzie dzialał az miło,dzieki niemu wyswietla Ci RDS,podswietlanie dziala jak trzeba no i nie wyłacza sie co godzine radyjko.
Miałem zamontowane zegary Jagery i dorabialem instalacje od radia do zegarow aby wyswietlało mi RDS na Fisie. 3 piny wpinałem z radia do zegarów. Radio mam ori concert I . Wszystko działało pięknie. Zmienilem teraz zegary na VDO i nie wyswietla mi RDS. Jak to aktywować? Nie stosowałem zadnych adapterów Can i na Jagerach wyswietlało mi RDS a teraz nie wiem czemu nie wyswietla na VDO??
leviatanm
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)