No to życzę bezproblemowego użytkowania! Pamiętaj że masz multitoucha
Ciekaw jestem jak bateria (przy normalnym użytkowaniu) i czy system jest stabilny. Aha i szybka jest z jakiegoś antysmugowego szkła więc ponoć się tak nie brudzi (?)
No to życzę bezproblemowego użytkowania! Pamiętaj że masz multitoucha
Ciekaw jestem jak bateria (przy normalnym użytkowaniu) i czy system jest stabilny. Aha i szybka jest z jakiegoś antysmugowego szkła więc ponoć się tak nie brudzi (?)
Hell ain't a bad place to be.
|
Wedlug tego co czytalem to bateria trzyma bardzo dlugoSzklo brudzi sie tak jak w kazdej innej komorce ktora mialem
![]()
kumpel dzis Samsunga Galaxy odebral z Androidem.
Calkiem przyjemny jak na telefon za 600 pln...
pozdrawiam,
hylu
-------
myspace.com/fasterforward
a ta 2.1 duzo fajniejsza?
kojarzysz jakies najciekawsze zmiany?
pozdrawiam,
hylu
-------
myspace.com/fasterforward
mam dylemat, który telefon wziąć Nokię N97 Mini czy Nokię 6700 Classic? dodam, że mam wymianę w ramach abonamentu i oba modele mogę mieć za 1zł
Było: Mondeo MK 3 Turnier 2.0 TDCi, Mini Cooper S & Audi A3 2.0 TDI S-line, Audi A5 2.0 TDI S-line, Audi A4 Cabrio 1.8T S-line
Są: Audi A6 3.0TDI Quattro
Będzie: kolejne Audi..
jedrekx, ja mam Nokię N97 i jestem z niej bardzo zadowolony. Wersja MINI jest okrojona ale Symbian S60v5 mnie bardzo odpowiada - to już jest smartphon.
Mój kuzyn ma 6700 i również nie narzeka. Na moje oko robi trochę słabsze foty niż moja N97 no i 6700 ma platformę z serii 40 co nie dorównuje Symbianowi...
lawina, z tego co wiem, to napewno na tego Androida odpali Google Maps Navigation - rzekomo dobra alternatywa dla AutoMapy, bo chyba nie ma jeszcze "jej" wersji na takie platformy...
Tak, to jest normalna aplikacja. Najlepiej gdy już zainstalujesz sobie ją w telefonie to ściągnij mapy poprzez komputer/laptop do fona. Nigdy nie miałem z tą nawigacją do czynienia ale coś nie coś wiem![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)