http://allegro.pl/item1077117503_tur...ny_okazja.html mi wyglada na k03s czy dobrze mysle??Wydaje sie p&p jesli ktos potwierdzi to podjade po nia
http://allegro.pl/item1077117503_tur...ny_okazja.html mi wyglada na k03s czy dobrze mysle??Wydaje sie p&p jesli ktos potwierdzi to podjade po nia
Ostatnio edytowany przez larius - 24-06-10 o 14:47 Powód: link
Prawdziwych przyjaciol na palcach reki zlicze, oni gdy odejde, zapala na grobie znicze
dobra poradziłem sobie.
Zadzwoń i spytaj o numer na sprezarce
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
180km poliftowe mialy K03s
Ok.Turbo kupilem za smieszne pieniadze z calym osprzetem taka jaka chcialem czyli k03-052 najsmieszniejsze ze sprzedawal ja moj znajomy z osiedla jak sie okazalo.Jest to uzywka ale luzow niby niema muszla od goracej strony calutka takze w porownaniu z moja stara miodzio.
Zamontowalem ja sam bez pomocy drugiej osoby czego niezycze nikomu bo meki okrutne przechodzilem(niemialem zdjetego kolektora i rurki olejowe to byla katorga.
Pasuje p&p jakby ktos pytal.Przez to ze montaz samej turbinki trwal dlugo nie uzbroilem jej calej ale jutro dokoncze.
Teraz pytanie kolejne.Czy program jest konieczny do normalnego odpychania sie agu na k03s? czy moze wpadac w awaryjny czy niepowinno sie nic dziac? Niemowie o ekstremalnej jezdzie wiadomo ze jak mam k03s to grzech nie virusowac ale niechcial bym tego robic w ciagu dwoch miesiecy conajmniej.
Przy okazji wlecial nowy olej z filtrem.
Narazie wtryski seryjne ale mam w planach wieksze.Lezac pod autemstwierdzilem ze wydech tez juz sie kuńczy takze na niego przyjdzie kolej w najblizszym czasie, no i icek bylby tez mile widziany ale roszke pozniej
Ostatnio edytowany przez tomekAGU - 24-06-10 o 21:18
Prawdziwych przyjaciol na palcach reki zlicze, oni gdy odejde, zapala na grobie znicze
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
bo dzwon podstawą tuningu tak samo jak i awaria![]()
]Ja nie zapytalem dlatego ze chce stroic po wiecej kuni tylko niewiedzialem czy inna turbinka ktora jak wiadomo troche inaczej dmucha nie bedzie sie klucic z ori programem agu.Ja te plany juz mam odkad kupilem autko ale jako ze finansowo cienko bo zakup lokum byl konieczny i teraz trzeba to splacac samemu, ciezko bylo mi modzic no ale faktycznie ta awaria mnie zmobilizowala.W sumie to nie byla typowa awaria poprostu postanowilem wyjac turbo by zobaczyc w jakim jest stanie bo niepokoil mnie spadek mocy.Auto jezdzilo w miare sprawnie ale dostalem w piz*e od paska 130KM a to juz mnie zabolalo bardzo (w sumie to nawet niewiem czy niebyl modzony)
no i od tego sie zaczelo.
Ostatnio edytowany przez tomekAGU - 24-06-10 o 22:14
Hamownia obciążeniowa
Fap off
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)