Strona 21 z 187 PierwszyPierwszy ... 1119202122233171121 ... OstatniOstatni
Pokazane rezultaty 201 do 210 z 1870

Temat: Sa tutaj motocyklisci? :)

matttm's Avatar
    Data dołączenia
    Dec 2007
    Miasto
    Tomaszów Mazowiecki
    Auto
    Ford Focus RS
    Model
    Inny
    Silnik
    inny

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez .i.KALI.i. Pokaż post
    Dajcie mi jakies moto i postawcie Artura obok. Chętnie się przejade
    Chcesz mojego Bandita

Kpt. Nielot .i.KALI.i.'s Avatar
    Data dołączenia
    Jun 2007
    Miasto
    Warszawa
    Auto
    STI + R1
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    23 razy

Domyślny

ok, kupie jak objade nim Artura w zime na lodzie przy wyścigach na torze w kształcie 8
    PRZEWODNICZĄCY KOMISJI DS. AFER KLUBOWYCH
    Jak się bawię to się bawi ze mną cały świat...
    LS rulezzz...
    Jest Subaru, jest Impreza!

sprytny's Avatar
    Data dołączenia
    May 2010
    Miasto
    Gliwice
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8 AGN

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez malik Pokaż post
    A takie cos mi sie marzy jak poniżej Nastepne moto to bedzie CBR 600 RR. Litr za mało zwrotny na Warszawe Najlepiej w takim malowaniu.
    Litry ważą podobnie jak 600. Różnicy w zwrotności raczej nie będzie. Pytanie tylko brzmi - co zrobisz ze 170 koniami w Warszawie? chyba nic.Od biedy możesz śmigać tylko na 1nce bo ona ciągnie do 160 kmów

@Arturo : z litrami stawałeś? FZ6 robi ćwiartkę w 12 sek.
    Jestem ciekaw jaki czas bym zrobił moją Cebrą Widziałem na youtube, że robią ćwiarę w 11 sek.
    A i jaki masz czas na ćwiartkę?

@miomichał: jak Ci ma motor poderwać przy 200 kmach? Nie ma opcji. Chyba, że uturbiony silnik. Fakt faktem, że najgorszy jest start. Raz, że walczysz z uślizgiem koła, a dwa, że jak koło złapie możesz zaliczyć niespodziewane wheelie i będzie trzeba odpuścić gazu. A to strata cennych sekund

Peugeot 106 1.1 XR 92' -> Renault Megane 1.6 8v 97' -> Audi A3 1.8 97' -> ?

miomichal's Avatar
    Data dołączenia
    Jun 2008
    Miasto
    Warszawa
    Auto
    Audi Sportback
    Model
    Inny
    Silnik
    2.0T CDLA
    Podziękował
    11 razy

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez sprytny Pokaż post
    Litry ważą podobnie jak 600. Różnicy w zwrotności raczej nie będzie. Pytanie tylko brzmi - co zrobisz ze 170 koniami w Warszawie? chyba nic.Od biedy możesz śmigać tylko na 1nce bo ona ciągnie do 160 kmów

@Arturo : z litrami stawałeś? FZ6 robi ćwiartkę w 12 sek.
    Jestem ciekaw jaki czas bym zrobił moją Cebrą Widziałem na youtube, że robią ćwiarę w 11 sek.
    A i jaki masz czas na ćwiartkę?

@miomichał: jak Ci ma motor poderwać przy 200 kmach? Nie ma opcji. Chyba, że uturbiony silnik. Fakt faktem, że najgorszy jest start. Raz, że walczysz z uślizgiem koła, a dwa, że jak koło złapie możesz zaliczyć niespodziewane wheelie i będzie trzeba odpuścić gazu. A to strata cennych sekund
    nie ma problemu jak odkrecasz przy strzale ze sprzęgła odrywa sie od ziemi "niespodziewane wheelie"
    EVO CARS Auto Spa - Auto Detailing

(A)rturo's Avatar
    Data dołączenia
    Oct 2005
    Miasto
    Bełchatów
    Auto
    E63s W212
    Model
    Inny
    Silnik
    inny
    Podziękował
    5 razy

Domyślny

sprytny: nie nie stawalem, chyba nie ma sensu nawet
    Ja mam dokladnie 12.2 na cwiartke ET + rt
    Było: A3 8l, S3 8l, Evo IX, Evo X; F10; A6 c7 3.0bTDI 380KM@770NM; W212 E63s 700KM@1000NM
    Obecnie: S1000XR | A4 Allroad 8W9 | Jeep WJ 4,7 V8 | Fiat 126p 1982 | -> soon...

sprytny's Avatar
    Data dołączenia
    May 2010
    Miasto
    Gliwice
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8 AGN

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez miomichal Pokaż post
    nie ma problemu jak odkrecasz przy strzale ze sprzęgła odrywa sie od ziemi "niespodziewane wheelie"
    strzelać ze sprzęgła przy 200km/h ścigając się na ćwiartkę? trochę bez sensu

@Arturo: a jak wyglądają statsy ze motorkami 600 cm

miomichal's Avatar
    Data dołączenia
    Jun 2008
    Miasto
    Warszawa
    Auto
    Audi Sportback
    Model
    Inny
    Silnik
    2.0T CDLA
    Podziękował
    11 razy

Domyślny

strzelać ze sprzęgła przy 200km/h ścigając się na ćwiartkę? trochę bez sensu

@Arturo: a jak wyglądają statsy ze motorkami 600 cm
    dla tego napisalem tak jak ty że to wypadkowe wheelie które występuje przy ściganiu sie głównie na 1/4 mili gdzie trzeba mega szybko przenieśc moc na koła znam osoby które zmieniają biegi bez sprzęgła przy wyścigach ale to maniacy nie wiem jak w F4 którą posiadasz ale w R1 RN19 i CBR 900RR SC33 czesto można sie z tym spotkać przy ostrym zapie......

sprytny's Avatar
    Data dołączenia
    May 2010
    Miasto
    Gliwice
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8 AGN

Domyślny

Też czasem zmieniam biegi bez sprzęgła może brzmi to dziwnie i trudno ale w moto jest to normalka. Tak samo jak to, że żeby skręcić w prawo przy większej prędkości kierownicą skręcasz w lewo A jedziesz w prawo Szkoda, że jest tak mało szkół na prawko gdzie uczą jak się powinno jeździć:/ Potem przychodzi przeżyć swoje pierwsze "wymuszenie" i trzeba ominąć auto z zimną krwią.... a tu dupa. Panika, zblokowane koło... dalej już wszystko toczy się samo.

Co do większych sprzętów. Jeździłem w tym roku na GSXR1000 K7.... ja pie*dole....
    Poprzednio odkręcałem Bladego 1000. Ale droga dziurawa. Ogólnie niby leci ale jakoś tak. Ale jak wsiadłem na gixera. Skrzyżowanie A4/A1 I przeciągnąłem mu 1kę.... potem 2kę....i wbiłem trójkę.... To w lusterku widziałem swoje wnętrzności. Takie pier*olnięcie, że szok !!! Dlatego chce "lytra"! Jak odpuszczałem przy 250km/h to czułem jak luzuję wszystkie mięśnie bo były tak spięte ( tak zwieracz też - wtedy się posrałem )
    185 koni niszczy system.

miomichal's Avatar
    Data dołączenia
    Jun 2008
    Miasto
    Warszawa
    Auto
    Audi Sportback
    Model
    Inny
    Silnik
    2.0T CDLA
    Podziękował
    11 razy

Domyślny

Też czasem zmieniam biegi bez sprzęgła może brzmi to dziwnie i trudno ale w moto jest to normalka. Tak samo jak to, że żeby skręcić w prawo przy większej prędkości kierownicą skręcasz w lewo A jedziesz w prawo Szkoda, że jest tak mało szkół na prawko gdzie uczą jak się powinno jeździć:/ Potem przychodzi przeżyć swoje pierwsze "wymuszenie" i trzeba ominąć auto z zimną krwią.... a tu dupa. Panika, zblokowane koło... dalej już wszystko toczy się samo.

Co do większych sprzętów. Jeździłem w tym roku na GSXR1000 K7.... ja pie*dole....
    Poprzednio odkręcałem Bladego 1000. Ale droga dziurawa. Ogólnie niby leci ale jakoś tak. Ale jak wsiadłem na gixera. Skrzyżowanie A4/A1 I przeciągnąłem mu 1kę.... potem 2kę....i wbiłem trójkę.... To w lusterku widziałem swoje wnętrzności. Takie pier*olnięcie, że szok !!! Dlatego chce "lytra"! Jak odpuszczałem przy 250km/h to czułem jak luzuję wszystkie mięśnie bo były tak spięte ( tak zwieracz też - wtedy się posrałem )
    185 koni niszczy system.
    dokładnie! stajesz na najbliższych światłach uśmiech na twarzy i mówisz sam do siebie ja pier.....

tylko niestety w Polsce nie da sie jezdzić (szkoda życia)

Wiolka's Avatar
    Data dołączenia
    Nov 2006
    Miasto
    Warszawa
    Auto
    Audi A3
    Model
    A3 8L 5d
    Silnik
    1.9TDI ASZ
    Podziękował
    19 razy

Domyślny

Cześć,

skoro już jest taki temat to wrzucę info:

http://www.gkm-motocross.pl/

w najbliższą niedzielę (5.09) w Mrokowie (10 km od Janek) odbędą się amatorskie zawody w motocrossie (jest również klasa dla zawodników z licencją A). Wiem, że jest kilka osoób na forum, którym motocross jest bliski sercu dlatego myślę, że warto się sprawdzić Na pewno pojawię się na tych zawodach ponieważ moja połówka zamierza w ramach treningu wystartować... Może sekcja mazowiecka będzie miała ochotę spędzić niedzielę w kurzu, zapachu paliwa i ogromnych hałasie?

P.S. nie jestem współorganizatorem zawodów. Link wrzucam czysto towarzysko

Wiolka

Strona 21 z 187 PierwszyPierwszy ... 1119202122233171121 ... OstatniOstatni

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania