a mniej więcej jak to wygląda kosztowo ??
bo kupienie sterownika wychodzi w granicach 100~200zł a w przypadku pompki, kluczyka, anteny i programowania ?
bo znając moje szczęście okaże się, że muszę wszystko kupić :/
a mniej więcej jak to wygląda kosztowo ??
bo kupienie sterownika wychodzi w granicach 100~200zł a w przypadku pompki, kluczyka, anteny i programowania ?
bo znając moje szczęście okaże się, że muszę wszystko kupić :/
Ostatnio edytowany przez Dj.Kisiel - 17-05-11 o 21:30
|
Popatrz na allegro. Kupujesz pompke, pilot, transponder i dorabiasz grot.
Nikt Ci nie powie ile wyniesie wszystko (chyba ze +/-)zalezy od tego co za ile znajdziesz, zalatwisz.Koszta na pewno wieksze.
Swoja stara pompke zawsze mozesz sprzedac,( a moze obsluguje nawet radio i alarm) pytanie kiedy i za ile?![]()
Prawdziwych przyjaciol na palcach reki zlicze, oni gdy odejde, zapala na grobie znicze
witam Panowie mała informacja co do sterownika Ktory zakładał kolega grucha1987 wiec jezeli chcecie miec domykanie i zamykanie okien z pilota to trzeba aktywować opcje komfort bo przynajmniej w moim sterowniku była nie aktywnana stronie 6 jest wrzucona instrukcja od kolegi grucha1987 a jeżeli ktoś podłaczył sobie kabelek brazowy (komfort 18sec/masa po zam.masa 200mA) to trzeba go odłaczyc i bedzie smigaca wie ktoś który kabelek jest od otwierania klapy bagaznika bede wdzieczny pozdrawiam Mariusz
![]()
Nie ma takiego u Ciebie w aucie jesli nie masz silownika w bagazniku a raczej na pewno nie masz![]()
Prawdziwych przyjaciol na palcach reki zlicze, oni gdy odejde, zapala na grobie znicze
panowie a ja mam problem odkąd jak kuypiłem s3 2000r nie działa zamykanie drzwi z pilota musze otwierac auto mechanicznie przez zamek wtedy wszystko odbija normalnie czyli centr zamek działa tylko z pilota nie działa dodam ze baterie sa dobre
dodam jeszcze tylko ze posiadam tylko jeden klucz a czytajac programowanie pilota to musza byc dwa klucze
Ostatnio edytowany przez bmw_m3 - 20-05-11 o 13:08
no to lipa troche a mam jeszcze jedno pytanie w nowszych a3 sa takie siłowniki ? a jak to działa tzn jak zdiagnozowac ze jest albo ze niema takiego siłownika ;p
Pozdrawiam Mariusz![]()
Ostatnio edytowany przez etanol - 21-05-11 o 12:25
Sprzedam OBRAZY OLEJNE!
http://olx.pl/oferta/obraz-olejny-pe...8-IDbXP9f.html
http://olx.pl/oferta/obraz-olejny-pe...8-IDbXP9f.html
Zobacz też inne.
mam nast?puj?cy problem. Sprz?t ten sam co grucha czyli sterownik z allegro wraz z pilotami do tego obudowa scyzoryka z blaszka na jedna baterie pod??czenie wg. instrukcji zawartych w tym w?tku i do sedna. Dzia?a mi z pilota otwieranie drzwi(kr?tkie naci?ni?cie przycisku otw?rz), otwieranie szyb(d?ugie naci?ni?cie przycisku otw?rz) a problem z zamykaniem nie dzia?a ani zamykanie szyb ani samych drzwi jednak w sterowniku s?ycha? klikni?cie stycznika wi?c niby dzia?a ale nie zamyka ani nie domyka szyb. Jaki problem? Kolejny problem z kierunkowskazami gdy? migaj? tylko te po lewej stronie. Prosz? o szybk? odpowied?. mam ten sterownik http://allegro.pl/sterownik-zamka-vw...825203735.html
Ostatnio edytowany przez bazej - 01-10-11 o 14:04
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)